Muške čizme

milospv

Iskusan
Poruka
5.292
Šta preporučujete za ovu zimu? Bitno mi je samo da su nepromočive, i da su za ovih sniježnih uslova. Imam neke Sketchers i mislim da nikad od njih ništa uzeti neću, jednsotavno propuštaju vodu.
Razmišljam da uzmem gojzerice, sa sve sertifikatima o materijalu :D Do 10 000 din.

imam nesto slicno..mozda ce neko reci da su prefensi ali meni se retko sta dopada osim replaya..naravno ako imas za kanadjanke uvek dobar izbor nosice se vekovima
resize.asp

Šta preporučujete za ovu zimu? Bitno mi je samo da su nepromočive, i da su za ovih sniježnih uslova. Imam neke Sketchers i mislim da nikad od njih ništa uzeti neću, jednsotavno propuštaju vodu.
Razmišljam da uzmem gojzerice, sa sve sertifikatima o materijalu :D Do 10 000 din.

Realno samo ovakve cizme su ti nepromocive:
columbia-sportswear-willamette-rubber-boots-waterproof-for-men-in-green~p~1806w_01~1500.jpg

Ostale zapravo nisu.

imam nesto slicno..mozda ce neko reci da su prefensi ali meni se retko sta dopada osim replaya..naravno ako imas za kanadjanke uvek dobar izbor nosice se vekovima
resize.asp

a imaju i kozzu uz djon,pa kad se to sve nakvasi sa solju kojom posipaju cestu, bude superishkica <3
zajebi ove pederske chizmice, uzmi merell neces se pokajati, imaju vibram djon, nosim jedne evo cetvrta sezona nisu se rastochile ;)

Poslednja izmena:
za 10 hiljada će ti sve biti sumnjivo po pitanju vodonepropusnosti. za malko više već može da se nadje... eto, neko pomenu merell koji je ok. za manje više isto para se prodaje i planika kao i alpina. svi oni garantuju nepromočivost svojih membrana. a ako hoćeš siguricu, onda kupiš one na kojima piše da je membrana 'gore-tex'. samo su one i malo skuplje.. no, u pitanju su cipele koje će ti trajati 10ak godina tako da mislim da vredi dati malo više za pravu stvar a ne neki izreklamirani poluproizvod. mc kinley po pitanju obuće zaobidji... i, da, jezik cipele mora da je prišiven uz cipelu inače se ne može ni govoriti o izolaciji od vode, te radnja a i fabrika sigurno neće uvažiti bilo kakvu reklamaciju po tom pitanju...

Back