Muskarci su vise maltretirana strana u braku od zena!

Boze. :roll:
Cek sad ce da mi bude zao jer nije imao dovoljno pameti da nadje sebi zenu koja bi bila ravnopravna sa njim, nego je gledao da bude lepa i mlada. Ma daj bre pojedi sta si skuvao i ne kukaj kao malo deriste...
A te tvoje statistike : "U preko 90% slucajeva zene su mladje od muskaraca i 70% slucajeva su i slabije obrazovane. " i Blablabla..... ne mozes da napises tako nesto a da ne navedes izvor.

U ogromnom procentu brakova zene su manje obrazovane od muskaraca i imaju manje godina (zivotnog iskustva).

Kada u takvim brakovima, gde je zena slabije obrazovana i mladja od muza, pocne da se PRIMENJUJE RANOPRAVNOST I EMANCIPACIJA ( i ostale moderne bla, bla, bla...) - muskarac u pravilu postaje MALTRETIRANA STRANA jer mora da se SPUSTI NA NIVO nize spreme i manjeg iskustva.

O tom nacinu PSIHOLOSKOG maltretiranja muskaraca se slabo vodi racuna. :evil:.

Blajbi konacno i od tebe neka dobra tema. Realno upravu si.
Muskarci su zaista posali ugnjetavana strana u 21 veku. Moramo i mi da osnujemo neki svoj pokret da se borimo za ravnopravnost.

Boze. :roll:
Cek sad ce da mi bude zao jer nije imao dovoljno pameti da nadje sebi zenu koja bi bila ravnopravna sa njim, nego je gledao da bude lepa i mlada. Ma daj bre pojedi sta si skuvao i ne kukaj kao malo deriste...
A te tvoje statistike : "U preko 90% slucajeva zene su mladje od muskaraca i 70% slucajeva su i slabije obrazovane. " i Blablabla..... ne mozes da napises tako nesto a da ne navedes izvor.

Prevarila ga mladog i zelenog. Pao na njen sarm, iskoristila njegovu dobrotu. :mrgreen:

Zavisi kako insistira. Dajem bezveze primer, imas 35 god i devojku od 25 recimo, ti imas zavrsen fax ona srednju, ti volis da sedis kuci i pricas o zivotnoj filozofiji, filmovima, cemu god, ona voli da ide po zurkama, Ceca, Stoja sta vec. Problem nastaje kada ona pocne da proziva kako si ti dosadan, smor, kako ima drugih koji vole te stvari, kako bi je drugi bolje zadovoljili u tom smislu, e to je vec maltretiranje. Kritika je jedno, a manipulacija je i maltetiranje je ili kada dodje ono cuveno "ili cemo kako ja kazem ili idem".

To je jedan primer koji meni pada na pamet, sada ne znam koliko je verodostojan.
Ma strasno, mi muskarci bi da procitamo neku knjigu, pozoriste, koncert, ovo ono, i tako fini naletimo na neku koja bi da gleda samo kupoholicarku, magazin in, ... pink generalno i slusa cajke. Zasu.

Poslednja izmena:
U ogromnom procentu brakova zene su manje obrazovane od muskaraca i imaju manje godina (zivotnog iskustva).

Kada u takvim brakovima, gde je zena slabije obrazovana i mladja od muza, pocne da se PRIMENJUJE RANOPRAVNOST I EMANCIPACIJA ( i ostale moderne bla, bla, bla...) - muskarac u pravilu postaje MALTRETIRANA STRANA jer mora da se SPUSTI NA NIVO nize spreme i manjeg iskustva.

O tom nacinu PSIHOLOSKOG maltretiranja muskaraca se slabo vodi racuna. :evil:.

Jes',jes',mi zene smo jedne vestice!
Bitno je da ste vi nevini,da ne mozete fizicki da se zastitite od nas vesticara,jer smo mi psiholoski smrt za vas! :evil:
A,Blajbinger,sta ako je zena uspesnija i pametnija,sa doktoratom?Ko onda tu koga maltretira?
I,nemojte se muskarci tu prenemagati k'o neke tetketine,na vama je da budete jaci pol! :evil:
Ne moze s nama,a ne moz' ni bez nas...

Колико напаћених мушкараца на једном месту, туга једна!

И ако нисте знали, на факултетима се не предаје нужна самоодбрана у случају да се ожениш неком која нема факултет и млађа је од тебе.

Зато, отворите очи пре женидбе и тражите јој диплому и извод из матичне књиге рођених.

Или не завршавајте факултете и жените се још у основној школи, па малтретирајте ви њих :per:

Back