muskarci su nastali od zena .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle svi smo prvo bili djevojcice a onda su neke djevojcice u utrubi majke postale djecaci . to je samo dokaz da su muskarci visi stupanj evolucije od zena .

Ovo je potpuno tacno... mislim deo da je svaki fetus prvobitno zenskog pola.. Ali ti to vidis kao visi stupanj evolucije, neko bi to video kao mutaciju :lol:
Elem, jedan americki tim geneticara tvrdi da muski pol izumire i da cemo korz par desetina miliona godina potpuno izumreti.

Ovo je potpuno tacno... mislim deo da je svaki fetus prvobitno zenskog pola.. Ali ti to vidis kao visi stupanj evolucije, neko bi to video kao mutaciju :lol:
Elem, jedan americki tim geneticara tvrdi da muski pol izumire i da cemo korz par desetina miliona godina potpuno izumreti.

citao sam i ja, al objasni to indijcima i kinezima, oni neznaju sta ce bez zena jer abortiraju zensku decu.

dakle svi smo prvo bili djevojcice a onda su neke djevojcice u utrubi majke postale djecaci . to je samo dokaz da su muskarci visi stupanj evolucije od zena .
Mojsije rece drugacije a i Darvin

Након што је створио човека, по Мојсијевим речима, Бог је створио и жену:
„И Господ Бог пусти тврд сан на Адама, те заспа; па му узе једно ребро и место попуни месом.
И Господ Бог створи жену од ребра које узе Адаму“
.

event_79597112.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back