Победоносцев Stara legenda Poruka 85.584 03.06.2008. u 18:03 - Muškarci šta više volite – levu ili desnu sisu? #51 ne volim ni jednu,smetaju mi. Kliknite za proširenje... Hahahahahahaha! A da, mi Ljubotinjani volimo lijevu, cista vi i Boza vjera!
ne volim ni jednu,smetaju mi. Kliknite za proširenje... Hahahahahahaha! A da, mi Ljubotinjani volimo lijevu, cista vi i Boza vjera!
K Kuchketina Primećen član Banovan Poruka 943 03.06.2008. u 18:05 - Muškarci šta više volite – levu ili desnu sisu? #52 ja vishe volim desnu
Madona 6 Iskusan Poruka 5.696 03.06.2008. u 19:00 - Muškarci šta više volite – levu ili desnu sisu? #53 Meni nije bitno da li je baja levak ili dešnjak pošto tokom sexa samu sebe dodirujem po grudima. Al' vidi, pre mi se ukruti desna.
Meni nije bitno da li je baja levak ili dešnjak pošto tokom sexa samu sebe dodirujem po grudima. Al' vidi, pre mi se ukruti desna.
pater.familias Gost Poruka 13.230 03.06.2008. u 19:14 - Muškarci šta više volite – levu ili desnu sisu? #54 Madona 6: Meni nije bitno da li je baja levak ili dešnjak pošto tokom sexa samu sebe dodirujem po grudima. Al' vidi, pre mi se ukruti desna. Kliknite za proširenje... E' pazi, skoro svim devojkama sa kojima sam bio se pre 'digla' desna. Mislim da je ovo početak jedne divne ankete.
Madona 6: Meni nije bitno da li je baja levak ili dešnjak pošto tokom sexa samu sebe dodirujem po grudima. Al' vidi, pre mi se ukruti desna. Kliknite za proširenje... E' pazi, skoro svim devojkama sa kojima sam bio se pre 'digla' desna. Mislim da je ovo početak jedne divne ankete.
WEISHAUPT Iskusan Banovan Poruka 6.825 03.06.2008. u 20:09 - Muškarci šta više volite – levu ili desnu sisu? #55 Šteta što nismo napravili anketu, nego smo samo postavili temu.