Muskarci pate a zene ih ismijavaju

Poruka
7.228
Da li vas partner ismijava kad ste bolesni ,upravo sad sam prehladjen i trazim od zene da mi napravi caj np na sto dobijem odgovor ,najvise mrzim muskarce mlakonje iako je naucno dokazano da muskarci podnose bolesti daleko teze.Da li ste one zene koje lete na metli po kuci ili imate razumijevanja za svog partnera ?

https://net.hr/magazin/zdravlje/nov...-od-zena-e7145f3e-ea69-11ed-b871-6e36d1a0bbdf
Ne. Ne biram mlakonje 🙃😇

Jedno je biti mlakonja, a drugo je tražiti malo pažnje i toplo ćebence.

Da li vas partner ismijava kad ste bolesni ,upravo sad sam prehladjen i trazim od zene da mi napravi caj np na sto dobijem odgovor ,najvise mrzim muskarce mlakonje iako je naucno dokazano da muskarci podnose bolesti daleko teze.Da li ste one zene koje lete na metli po kuci ili imate razumijevanja za svog partnera ?

https://net.hr/magazin/zdravlje/nov...-od-zena-e7145f3e-ea69-11ed-b871-6e36d1a0bbdf
Нас су старији учили ожени се кад онемоћаш и разболиш се да има ко чешу воде да ти дода. Кад оно зез..😂

Ja ceo zivot glavom kroz zid. Bolesti virusi i epidemije... ma nista ne priznajem. Lekove ne volim. A i nemam nikog da se uplasi kada me stvarno pokosi neki virus. Ako se stvarno razbolim a to je skoro nemoguce - spicim 100 km do mame. Zanimljivo... i iz svake bolesti izadjem sa 5 do 10 kg vise. 🤣🤣🤣🤣 mama je zakon
Ovakvo rešenje zaista prvi put u životu vidim... 100km do mame...
Ima i kada mame trče 100km do bolesnig detenceta...

Najverovatnije ćeš se oženiti pametnicom koja će ti kazati: "Idi kod mame da te leči", hahahah
Imam snaju koja je kazala mužu: "Idi kod mame da ti pegla košulje"
Možda ovo za košulje nema veze, ali ne može da škodi, hahahah

Ja ceo zivot glavom kroz zid. Bolesti virusi i epidemije... ma nista ne priznajem. Lekove ne volim. A i nemam nikog da se uplasi kada me stvarno pokosi neki virus. Ako se stvarno razbolim a to je skoro nemoguce - spicim 100 km do mame. Zanimljivo... i iz svake bolesti izadjem sa 5 do 10 kg vise. 🤣🤣🤣🤣 mama je zakon
Razbolim stvarno a to je nemoguće :D
I onda tako jako bolestan spičim 100 km :D
Šta ima, ljudino? haha

Bolesan. Lezim kod mame kuci. "Zaboravim" da uzmem lekove ovakve i onakve ali nocu vidim mrak katastrofa. Otvorim frizider jer ima nocno svetlo unutra. Ujutru mama ni ne pita dal sam uzeo lekove jer zna da sam mazga, pita me sta da isprzi danas. Krhkim glasom odgovaram pile i pomfrit mama.

Nema tu suštinske razlike , ja se malo šalim , ali neko , a ne zavisi to od pola, zaista stoički podnosi bolest , a neko baš i ne.
Ја знам неке који умиру, али ипак преживе на крају.

Back