Muskarci, na koje vise "padate"?

Po mom skromnom misljenju vecini su najzanimljivije zauzete :malav:
Ili ako mozda nisu,trebale bi da budu.

Izgleda je tako. Baš sam jednog prijatelja pitala - zašto? Ovako mi je objasnio: kad gledam žensku pored nekog muškarca razmišljam: kakav je taj budala i kako treba da je maltene spasem od njega:lol: da bi bio mnogo bolji za nju + sujeta-lovac (hoću ja da je imam, a ne on) itd...

Izgleda je tako. Baš sam jednog prijatelja pitala - zašto? Ovako mi je objasnio: kad gledam žensku pored nekog muškarca razmišljam: kakav je taj budala i kako treba da je maltene spasem od njega:lol: da bi bio mnogo bolji za nju + sujeta-lovac (hoću ja da je imam, a ne on) itd...
pa u tome ima istine...ali tu pricamo o udatim....a za razvedene mi nije jasno sto bi bile interesantnije (ako uopste jesu)....

Nije zanimljivo kad je smuvas bez decka, to svako moze, al treba biti maher da je smuvas kad ima decka :mrgreen:

Back