la_luna
Početnik
- Poruka
- 35
Da li muskarci padaju na razvedene zene vise nego na slobodne (tj.one koje nikad nisu bile u braku)? Neko mi je davno ovo spomenuo, pa me bas interesuje vase misljenje... ako je ta konstatacija tacna, obrazlozite zasto 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li muskarci padaju na razvedene zene vise nego na slobodne (tj.one koje nikad nisu bile u braku)? Neko mi je davno ovo spomenuo, pa me bas interesuje vase misljenje... ako je ta konstatacija tacna, obrazlozite zasto![]()
o božeeeeeeeee kakvo pitanjeDa li muskarci padaju na razvedene zene vise nego na slobodne (tj.one koje nikad nisu bile u braku)? Neko mi je davno ovo spomenuo, pa me bas interesuje vase misljenje... ako je ta konstatacija tacna, obrazlozite zasto![]()
Po mom skromnom misljenju vecini su najzanimljivije zauzete
Ili ako mozda nisu,trebale bi da budu.
Bas tako...a i eto,covek ti je objasnio cak i razlogeIzgleda je tako. Baš sam jednog prijatelja pitala - zašto? Ovako mi je objasnio: kad gledam žensku pored nekog muškarca razmišljam: kakav je taj budala i kako treba da je maltene spasem od njegada bi bio mnogo bolji za nju + sujeta-lovac (hoću ja da je imam, a ne on) itd...
Izgleda je tako. Baš sam jednog prijatelja pitala - zašto? Ovako mi je objasnio: kad gledam žensku pored nekog muškarca razmišljam: kakav je taj budala i kako treba da je maltene spasem od njegada bi bio mnogo bolji za nju + sujeta-lovac (hoću ja da je imam, a ne on) itd...
Bas tako...a i eto,covek ti je objasnio cak i razloge![]()
vidi bolje s njim ubuduce samo o vremenskoj prognozi![]()
o božeeeeeeeee kakvo pitanje
šta očekuješ da ti odgovorim?
pa u tome ima istine...ali tu pricamo o udatim....a za razvedene mi nije jasno sto bi bile interesantnije (ako uopste jesu)....Izgleda je tako. Baš sam jednog prijatelja pitala - zašto? Ovako mi je objasnio: kad gledam žensku pored nekog muškarca razmišljam: kakav je taj budala i kako treba da je maltene spasem od njegada bi bio mnogo bolji za nju + sujeta-lovac (hoću ja da je imam, a ne on) itd...
pa u tome ima istine...ali tu pricamo o udatim....a za razvedene mi nije jasno sto bi bile interesantnije (ako uopste jesu)....
Da li te razvedene imaju dete?
valjda ne...bar sam tako shvatila iz price....samo rezvedene
Izgleda je tako. Baš sam jednog prijatelja pitala - zašto? Ovako mi je objasnio: kad gledam žensku pored nekog muškarca razmišljam: kakav je taj budala i kako treba da je maltene spasem od njegada bi bio mnogo bolji za nju + sujeta-lovac (hoću ja da je imam, a ne on) itd...
Nije zanimljivo kad je smuvas bez decka, to svako moze, al treba biti maher da je smuvas kad ima decka![]()
Možda su privlačne zato što umeju sa muškarcima, jer su već živele sa jednim....znaju da se ponašaju, ugode i sl.
Ma to bilo nekad kad su ove neudate uglavnom bivale nevine pa ono -"najsladje su raspustenice i udovice".
elem sad mu to sve dodje na isto al preferiram one koje nisu bile udavane, lakse se zayebu![]()
Možda su privlačne zato što umeju sa muškarcima, jer su već živele sa jednim....znaju da se ponašaju, ugode i sl.