blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
pa pročitaj 2xiluzionista:E, miss Blondica.:wink:
Nije tako zvucalo kada sam prvi put citao...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pročitaj 2xiluzionista:E, miss Blondica.:wink:
Nije tako zvucalo kada sam prvi put citao...![]()
mozemo da se kontaktiramoenya:Imam problem,ali zaista to jeste!Nemam srece u ljubavi tj.momci mi bas i ne prilaze.Nisam ni ruzna(ne, nikako) ni glupa ali jednostavno imam neko strogo drzanje i cini mi se jako ozbiljno lice te me se mnogi pribojavaju, zaziru od mene.Eto, cini mi se da mi je sad to jasno-muskarci me se plase!!!
Mogu ja da prilazim, nije frka ali dokle tako i sta da radim po tom pitanju?
mozemo da se kontaktiramoenya:Imam problem,ali zaista to jeste!Nemam srece u ljubavi tj.momci mi bas i ne prilaze.Nisam ni ruzna(ne, nikako) ni glupa ali jednostavno imam neko strogo drzanje i cini mi se jako ozbiljno lice te me se mnogi pribojavaju, zaziru od mene.Eto, cini mi se da mi je sad to jasno-muskarci me se plase!!!
Mogu ja da prilazim, nije frka ali dokle tako i sta da radim po tom pitanju?
Anonymous:enya:Ma moram jos nesto da dodam -na poslu me cak i zovu smeska,ali nije to u pitanju.I opet kukuuuuuu!!!
Muskarci se cesto plase jako lepih devojaka ili devojaka koje su jake licnosti ili deluju kao jake licnosti. Mozda je nesto od toga u pitanju, ali ne brini: svi mi imamo svoje mane i svoje prednosti, i ja se bar nadam da za svakoga od nas postoji neko poseban, koga (ili koju) jos nismo pronasli.
Ja imam suprotan problem. Retko prilazim devojkama. Kada trebam da pridjem bilo kojoj devojci, osecam se kao pred ispit koji je izuzetno tezak, a ja ga nisam ni pipnuo do dan pred ispit. Imam tremu i momentalnu blokadu.![]()
To su ti oni nevidljivi balončići koje ispuštaš oko sebe i odaju tvoje seksualne afinitete.Anonymous:sta su feromoni, izvini?
djidjo:Ako neće oni da priđu, priđi im ti. Samo smisli da to uradiš tako da nema kud da bega kad mu budeš prilazila. Još više obazrivosti kako da mu kažeš da ti je interesantan. Tu su ti feromoni od najveće koristi. I nije valjda da ja treba da te učim kako se njima upravlja i na koji način se koriste. To si trebala da ukapiraš gledajući svoju mamu kako potčinjava tvog tatu.
Plašim se da balkanke imaju jako visoko mišljenje o muškarcima. I sebe previše potcenjuju i ograničavaju. Uzmi seko ono što ti treba, umesto da gledaš hoće li se naći neko da ti to donese na tacni. To što imaš stav i ozbiljno prilaziš životu je vrlina koju muškarac i te kako ceni. Ali mu je teško da shvati da takvu ženu i zaslužuje. Pa ako misliš da je neki muški vredan tebe, lepo mu to reci i razjasni.
Eto, tu je kuršlus. Ako si takva kakvom se opisuješ sve će ti biti jasno.