Muškarci kriju kad ih žene biju - Safe House 4...

činjenica je da su žene favorizovane prilikom dodele deteta na staranje.....skrbnik je staratelj....ali nešto droogo je meni totalni poraz odnosa ....prema zlostavljanim mooškarcima........činjenica da kada podnesu prijavu....nailaze na podsmeh......verovarno većine mooškaraca u policijskoj postaji, stanici........i to je solidarnost....da...

Da, to i jeste najgore, što ne nailaze na razumevanje. Mislim da to svaku žrtvu pogađa gore od nasilja, zato tako nerado govore o tome.

Ne mogu da shvatim, što se ljudi toliko uzrujavaju oko tog fizičkog nasrtanja?:dontunderstand:
Ja to nikada ne radim! :cool:
Kada mu ja objasnim nekoliko sitnica, nasrne on na samog sebe!:mrgreen:
zasto bi se ljudi i zene uzrujavali...escajg manje vise...metla bez drske... :dontunderstand:
Neeee....! To bi bilo suviše jednostavno...:mrgreen:
Samo mu lepo objasnim, da on mene zlostavlja psihički...:mrgreen:
A to objašnjenje malo potraje...pa....:whistling:

:lol:

itekako.. samo da su jace, ebale bi nam majku na svakom koraku

Ne bi. To je priroda lepo uredila. Žene su fizički slabije, pa im je izrastao jezik...kao ono kad slepi ljudi bolje čuju...:lol:
Da su jače, ponašale bi se kao što se sada muškarci, kao jači, ponašaju prema ženama. Ništa posebno.
Muško, žensko, nije ni važno, ili je čovek, ili nije, i to je to.

"Imaš li ti ku'rac... PARDON! Imaš li ti kuću?"

Kažu da ova čuvena ženska rečenica potiče iz Napoleonovog vremena, kada je Žozefina, već nestrpljiva i prilično razjarena, dočekivala Imperatora posle njegovih dugih izbivanja. Naravno da tom neopevanom bezobrazluku nikako nije bilo mesta, ali Napoleon se nije ljutio. Imao je mnogo razumevanja za žensku prirodu, dobro je poznavao njenu ćudljivost i često joj je povlađivao.

Neki opet tvrde da je Napoleonova trpeljivost prema Žozefininoj opakoj naravi posledica majušnog Napoleonovog penisa, koji je u stalnoj poluerekciji iznosio 2,5 cm. Iz otkopčanog šlica generalske uniforme, dolazilo je tanušno pijukanje: "Država, to sam ja". Po tome neki istoričari izvode Napoleonovo srpsko poreklo, po tom nesretniku što se toliko smanjio! (Sumnjičavci mogu da vide tu jadnu kožicu, izloženu u vitrini Francuske akademije nauka.)

Ako već pričam o Napoleonovom seksualnom životu, paklene muke mu je zadavala upotreba kondoma, bez kojeg njegova supruga više nije želela da obavi snošaj, s obzirom da joj se muž toliko smucao po svetu. I pored njegovog moljakanja i umiljavanja, gvozdena Žosefina bez gumice nije davala. Ou condomme ou moi. Ili kurton ili ja, bile su njene reči. Ali kako ga navući, taj mehurić na ku'rčić bonapartić, koji je vladao svetom?!

"Ne tiče me se, vežbaj dok vojnici napadaju!", odsekla bi surova Žozefina, i tu pogovora nije bilo.

Zato je Napoleon bio ekspert u otčepljivanju sudopere. Na to Žozefina nije imala nikakve primedbe. Da mu kaže:" Nisi u stanju ni sudoperu da otčepiš", nikako nije stajalo, jer mu u otčepljivanju nije bilo premca. Poklonici doktora Frojda u ovome vide posledicu ranog odvajanja bebe od sisanja, a psihogenetičari - zamenu za neobavljenu kiretažu nad dominantnom suprugom.

Poslednja izmena:

Back