Muskarci kojih se treba kloniti

Prosti, oženjeni, ljubomorni....
Dodala bih još jednu kategoriju, ne znam da li je pomenuta - fanatični vernici (bilo koje vere) koji ti stalno pričaju o Bogu i u svemu vide božije znakove

...plus kockari i alkoholicari...
...pa krimilalci i oni u pokusaju...
...pa seljacine (ne seljaci u smislu mesta prebivalista)...
...pa pizzde...podmukli vacarosi...
...pa kompleksi i japajajci...mada je to isto
...pa mamini sincici...

...sve to treba izbegavati u sirokom luku...e sad jel ostalo sta kad se to sve odbije, ne znam, slabo me i zanima...:malav:

- - - - - - - - - -

neradnika
zavisnika od alkohola i narkotika
ubica i pljačkaša,kriminalaca
oženjenih i ženskaroša.

...da, da..i ovih, neradnika i zenskarosa i ozenjenih, mada se to valjda podrazumeva....

iebote, kada pročitam SVE koje treba izbegavati- ispada da nema dobrih,vaspitanih i zdravorazumnih Muškaraca na kugli zemaljskoj..:(
bemti sveCki poredak! i Gejstsa" i felere i stoq enormno bogatu neradničq poludelu od droge i pedofilije... koji razmišljaju kako da usmrte višak stanovništva i potčine
većinu kroz seksualne roblje..bemti rijalitije i ispiranje mozga dečijeg i ostatka kojima je gledanje sodomije, zlostavljanja i malogradjanštine jedina zabava.

.bemti mobilnu tehnologiju koja je hipnotisala čovečanstvo, otudjila, uništava porodicu i brak....hm, ima li još?

Gde su muški predstavnici čovečanstva koji žele SAMO da žive u dvojcu( različitog pola)da imaju od čega da žive i budu partneri u životu? DA li ima takvih a da nisu pacijenti Laze ili nekog odvikavanja?:sad2:

iebote, kada pročitam SVE koje treba izbegavati- ispada da nema dobrih,vaspitanih i zdravorazumnih Muškaraca na kugli zemaljskoj..:(
bemti sveCki poredak! i Gejstsa" i felere i stoq enormno bogatu neradničq poludelu od droge i pedofilije... koji razmišljaju kako da usmrte višak stanovništva i potčine
većinu kroz seksualne roblje..bemti rijalitije i ispiranje mozga dečijeg i ostatka kojima je gledanje sodomije, zlostavljanja i malogradjanštine jedina zabava.

.bemti mobilnu tehnologiju koja je hipnotisala čovečanstvo, otudjila, uništava porodicu i brak....hm, ima li još?

Gde su muški predstavnici čovečanstva koji žele SAMO da žive u dvojcu( različitog pola)da imaju od čega da žive i budu partneri u životu? DA li ima takvih a da nisu pacijenti Laze ili nekog odvikavanja?:sad2:
Ima ! No su jenki i zapad servirali ljudima putem filmova i medija neki koncept života ( one šeme, u trendu je trčati kroz grad sa šioljom kafe u jednoj ruci i mobilnim u drugoj, zaradiditi pare i napraviti biznis po svaku cenu, prodati sve što može da se proda i upakuje i pretvoriti ljude i stočnu marvu, koja će prati i oplodjivati pare malog procenta ljudi.
Ovce su uvek bile za šišanje.
Moj koncept života je drugačiji : Odreći ću se dosta stvari u životu, kako bi bio više sa ljudima koje volim i poštujem.
Dan danas ne mogu da prežalim što nisam makar sa ćaletom jednom izašao na ručak, što nismo otišli na pecanje, što se nismo napili negde.....
Živim samo od svoje elokventnosti, svoga znanja i rada.
Dolazim kući smožden, ali sretan, ležem i budim se pored ljudi koje volim.
Imam neograničenu slobodu, koju dajem i njima.
Navikli smo, kad ima trošimo, kad nema potrpimo ( nemam nameru da se raspadam od posla da bi udovoljio nekim hirovima.
Familija mi je skromna, kad imam dajem šakom i kapom , kad nemam , dovoljno je 1 reći nema sad , kad bude dobićete.
Nikad ih nisam slagao i da nisam održao obećanje.
Život je jako jednostavan , ljudi sami sebi nametnu neke obaveze i norme.! ????
Čemu to ?
Nikada se neću ušemiti u neke norme društva niti želim, ceo život sam radio šta sam hteo i koliko sam hteo.
I evo me živa i zdrava i odgajio sam 2 generacije klinaca i sretno oženjen po 3 put :D
Dok je para i žena, biće i sreće !

Ima ! No su jenki i zapad servirali ljudima putem filmova i medija neki koncept života ( one šeme, u trendu je trčati kroz grad sa šioljom kafe u jednoj ruci i mobilnim u drugoj, zaradiditi pare i napraviti biznis po svaku cenu, prodati sve što može da se proda i upakuje i pretvoriti ljude i stočnu marvu, koja će prati i oplodjivati pare malog procenta ljudi.
Ovce su uvek bile za šišanje.
Moj koncept života je drugačiji : Odreći ću se dosta stvari u životu, kako bi bio više sa ljudima koje volim i poštujem.
Dan danas ne mogu da prežalim što nisam makar sa ćaletom jednom izašao na ručak, što nismo otišli na pecanje, što se nismo napili negde.....
Živim samo od svoje elokventnosti, svoga znanja i rada.
Dolazim kući smožden, ali sretan, ležem i budim se pored ljudi koje volim.
Imam neograničenu slobodu, koju dajem i njima.
Navikli smo, kad ima trošimo, kad nema potrpimo ( nemam nameru da se raspadam od posla da bi udovoljio nekim hirovima.
Familija mi je skromna, kad imam dajem šakom i kapom , kad nemam , dovoljno je 1 reći nema sad , kad bude dobićete.
Nikad ih nisam slagao i da nisam održao obećanje.
Život je jako jednostavan , ljudi sami sebi nametnu neke obaveze i norme.! ????
Čemu to ?
Nikada se neću ušemiti u neke norme društva niti želim, ceo život sam radio šta sam hteo i koliko sam hteo.
I evo me živa i zdrava i odgajio sam 2 generacije klinaca i sretno oženjen po 3 put :D
Dok je para i žena, biće i sreće !

Podseti me sad na tim ovcama i sisanjem,na one reklame za banke sto kazu<(Mi Vas ne sisamo)pa stave sliku ovce na bilbord.Dodala bih samo jos malo teksta...<Mi Vas pustamo da se osisate sami>

Podseti me sad na tim ovcama i sisanjem,na one reklame za banke sto kazu<(Mi Vas ne sisamo)pa stave sliku ovce na bilbord.Dodala bih samo jos malo teksta...<Mi Vas pustamo da se osisate sami>
Video sam , ! Koja uvreda za dosadašnje ljude koji su dizali kredite.
Malte ne na bilbordima postavili da su do sada bili ovce i kokoške i konji, ali od sada više ne!

Treba straljati Dinkića i raju iz DOSA i DS-a koja je dozvolila da ovde banke oderu ljudima kožu sa ledja i da ih sada malte ne izvrgavaju ruglu.
Bem ti banana državu !

da dopunim spisak..
pretpostavljam da postoje muškarci koji ne praktikuju oralni sex- treba ih se kloniti, ako postoje

- - - - - - - - - -

ovakva pitanja postavljaju osobe 50+ koje se osećaju neshvaćeno i niko šatro ne može da ih razume ahhahaha
pomislim uvek, pa gde ste stucali sve te godine..verovatno u oblacima..
ako ste mlađa osoba, eto unapred se izvinjavam..
samo vidim više žena u oblacima koje su u zrelim godinama, a ne klinke

Video sam , ! Koja uvreda za dosadašnje ljude koji su dizali kredite.
Malte ne na bilbordima postavili da su do sada bili ovce i kokoške i konji, ali od sada više ne!

Treba straljati Dinkića i raju iz DOSA i DS-a koja je dozvolila da ovde banke oderu ljudima kožu sa ledja i da ih sada malte ne izvrgavaju ruglu.
Bem ti banana državu !

...pa njih je doveo onoliko hvaljeni Djiki, koji je i prvi krenuo sa tim urusavanjem i onako posrnule drzave...

...a blibord na kome je slika konja, gde pise "mi vas ne jasemo" :eek:

Back