Muškarci koji traže ženu koja liči na njihovu majku

Ako muškarac ne poštuje svoju majku, neće poštovati ni ženu, a samim tim neće poštovati ni decu.
Ako je preterano vezan za majku, stavljaće njene želje iznad želja žene i dece.
Sve u svemu, muškarac je u nezavidnoj situaciji gde treba da balansira, a ako mu žena i majka nisu u dobrim odnosima, obrao je bostan.
U vezi sa temom, muškarci ili biraju ženu koja je kopija majke, ili ženu koja je potpuna suprotnost.
a pazi sad,ako je majka bolesna,onda ce zena dozvoliti da joj se sincic posveti ne bi li se ona pokazala covekom,slepci jedni raspali

E Đorđe, ima i sinova koji se ne posvete bolesnoj majci, nego brigu o bolesniku prepuste supruzi.
Ali, to sa bolešću su teške teme, batali.
pa sta nek prepuste niko nikog ne bije po usima da se brine o nekom,svakom roditelju ce kad tad trebati staka a zbog neke slepice da posaljemo roditelje u dom a,vecita borba mentolki da budu prve

Ako muškarac ne poštuje svoju majku, neće poštovati ni ženu, a samim tim neće poštovati ni decu.
Ako je preterano vezan za majku, stavljaće njene želje iznad želja žene i dece.

Sve u svemu, muškarac je u nezavidnoj situaciji gde treba da balansira, a ako mu žena i majka nisu u dobrim odnosima, obrao je bostan.
U vezi sa temom, muškarci ili biraju ženu koja je kopija majke, ili ženu koja je potpuna suprotnost.

Ovako i ja mislim.
Sto se tice odnosa svekrva-snaja... Uglavnom, ako valja sin valja ce i njegova zena (kakva god zaista bila). Ako je sin problematican, u zeni ce se traziti izgovor za njegove greske i opravdanje za svoje propuste u vaspitanju. Retke su one svesne i objektivne, i takve su za svako postovanje narvno.

Sada ne bih mogla biti sa muskarcem koji je prema svojoj majci bahat. To mnogo govori o njemu. Kao ni sa onim koji ima decu, a mene stavlja ispred njih.

Back