Muškarci koji se mešaju u ženske poslove

Pa po zenskoj logici, to se resava ovako....

Kad treba neki muski posao da se obavi, npr lozenje, odradis ga preko q....zamenis sijalicu odmah ali da treperi, kad donosis drva doneses prljava, smrdljiva, i vrlo brzo postanes muskarac za primer kad si sa njom u javnosti, a skloni mi se sa ociju privatno...osim u krevetu...
Sto jasno pokazuje najvazniju tacku, zatim celu metodologiju i onda mozes na miru da gledas fudbal, filmove, samo ne smes turske i spanske serije , da se turci ne bi dosetili...a to ti nece tesko pasti...

Kola koja se cesto kvare, brava, masina, guma, sijalice, cesma, sve to jednostavno ne znas da odradis i ono staro pravilo, kad pocnes da dolazis kuci sa pricom, "jeo sam u kafani usput od posla" pocece da se sabira, da li zeli da kuva na stari nacin, da u tanjirima nalazis dlake i ostatke sapunice a da mesecno unisti vise od 4 kosulje ili majce od vesa...

Ti si baš napaćen čovek :(

Ti si baš napaćen čovek :(

Sve se bojim neka od vas sto ne dozvoljavate dogovor izmedju muskarca i zene , prihvata bez pogovora kad muskarac kaze, krecemo danas u 14h, ili idemo u rodbinu 15og, ili idem da pomazem drugaru u subotu i nedelju...
Nego onda mora te konsultacija , te nije spremno kad je trebalo itd....

Zato su ove price od takvih koje ne trpe mesanje nikakvo samo obozenje njihovo , tj muskarac im je samo asistent u sopstvenom bozanstvu.

Prava veza podrazumeva ugadjanje a ne podelu akcija , ali danas je to u vecini veza...i onda se cude sto svako krivinari, tipicna seoska politika, ne mozes ti mene da zaebes koliko cu posle ja tebe...

- - - - - - - - - -

Meni smeta sto su sve ovo lazne price i onda neka naivna i dobra dusa poveruje u ove lazi i onda posle bespotrebno probleme pravi sebi i svom takodje dobrom stvorenju sa kojim je...
Eto to meni smeta, a ne to sto se skupilo par dzi....i koje su nasle svoje odgovarajuce polovine i lepo zivotare...

A da se puno laze u ovakvim prikazima sopstvenih brakova to znate svi...zene...
Jer odes kod frizera i samo slusas sta zene pricaju, ako ih znas licno ili njihove muzeve, to ne mozes ni da sanjas sta ces da cujes....
Kad jedna krene da laze, druga nadoda, da ne bi ispala manja , pa treca i tako...

Zato pouka za ove normalnije i sklone saradnji, zaebite ovakve price i savete....ostvarite vasu ljubav i vezu koja ne mora da bude prosecna u okruzenju , niti sablonska, ako vec imate potencijala da ostvarite takvu drugaciju vezu...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Sve se bojim neka od vas sto ne dozvoljavate dogovor izmedju muskarca i zene , prihvata bez pogovora kad muskarac kaze, krecemo danas u 14h, ili idemo u rodbinu 15og, ili idem da pomazem drugaru u subotu i nedelju...
Nego onda mora te konsultacija , te nije spremno kad je trebalo itd....

Zato su ove price od takvih koje ne trpe mesanje nikakvo samo obozenje njihovo , tj muskarac im je samo asistent u sopstvenom bozanstvu.

Prava veza podrazumeva ugadjanje a ne podelu akcija , ali danas je to u vecini veza...i onda se cude sto svako krivinari, tipicna seoska politika, ne mozes ti mene da zaebes koliko cu posle ja tebe...

- - - - - - - - - -

Meni smeta sto su sve ovo lazne price i onda neka naivna i dobra dusa poveruje u ove lazi i onda posle bespotrebno probleme pravi sebi i svom takodje dobrom stvorenju sa kojim je...
Eto to meni smeta, a ne to sto se skupilo par dzi....i koje su nasle svoje odgovarajuce polovine i lepo zivotare...

A da se puno laze u ovakvim prikazima sopstvenih brakova to znate svi...zene...
Jer odes kod frizera i samo slusas sta zene pricaju, ako ih znas licno ili njihove muzeve, to ne mozes ni da sanjas sta ces da cujes....
Kad jedna krene da laze, druga nadoda, da ne bi ispala manja , pa treca i tako...

Zato pouka za ove normalnije i sklone saradnji, zaebite ovakve price i savete....ostvarite vasu ljubav i vezu koja ne mora da bude prosecna u okruzenju , niti sablonska, ako vec imate potencijala da ostvarite takvu drugaciju vezu...

- - - - - - - - - -

sa boldovanim moram da se slozim.

Mm se mesa samo kad ima previse slobodnog vremena...
On ne moze da sedi i ne radi nista. Ni jedan jedini dan.
Zimi ako nema posla a kuci je, onda se hvata sudja, spusti sve u masinu, obrise prasinu, usisa, oriba granit...
doduse da kuva ne zna niti se ikad uhvatio, kafu mozda triput skuvao u zivotu i jaja medi pekao jedno vreme za dorucak. Nista vise
masine za ves isto, nikad ukljucio, nikad rasirio ves, nikad skupio... ali zato ispegla sebi
Generalno... nema tu zenski muski poslovi...

i jezim se kad cujem da "muz POMAZE po kuci" :roll: kao da je idiJot a ne clan domacinstva

Back