Uzmite prosecnu BGD plavusu, od oko 40 godina.
Tri puta se kresala sa raznim tipovima , kratki periodi, radi napredovanja na poslu.Nije bilo uslovljeno, nego da podmaze stvar.
Sada je "faca" tj sigurica na poslu, pa ako joj nesto od mladih slatkih kolega zapadne za oko, ona proba, zasto da ne proba.
Za porodicu bi zivot dala, takva se prica stalno cuje.Agresivno to pokazuje i kad nije potrebno.
Poslovna je, moralna je, uspesna je, savremena, moderna, zrela, namazana, neogranicena, ostvarena.
To sve po danasnjim kriterijumima medija (ili zena, to mu dodje na isto, ko drzi vecinu pisanija po medijima).
Kakav muskarac zivi pored nje?Ne kao muz, nego ljudi koji zive u istom okruzenju, koji vide nju i koleginice, vide sablone koji prolaze, vide uspesnost taktika i reakcija?
Pa, pomerice ponasanje ka istom premazanom principu, iako im ne odgovara, ali se oni ne pitaju.Znaju da ako ne pomere, nema nista od pristupa, komunikativnost je ionako blizu nule.
Cest slucaj droca u drustvu cutljive?
--Ovo droca je iz mog licnog ugla,znaci opustena normalna moderna zenska, malo komunikativnija sto se tice seksualnih zadovoljenja.
Sad bi ovde isla prica koja kao pojasnjava i priblizava situaciju zenskom svetu, kako to ponasanje jedne plavuse u BGD moze da promeni njih 10 muskaraca, a ustvari to su vecina plavusa , crnki, neke non stop sa osmehom i boli ih uvo sto ove druge sa manje hrabrosti kao ogovaraju , a zavide i kad ugrabe priliku , odrade isto....isto...ne romansa , nego isto.
Ali kao sto videsmo sa filmom, sve ce biti shvaceno samo ako se slaze sa pricom koja odgovara, (zabranjena introspekcija).
Jednostavnije je reci, pogledajmo casopise, kakvu zenu oni podrzavaju, zar bas ovakvu plavusu iz BGD?
Pa otprilike, samo ide i savet, o svojim dozivljajima ne pricajte puno.Put je tezak, ali sladak, kad se na njega osvrnete.
Ja tu ne vidim ni trunke Morala, ali 99,999999999% zena ce mi zapusiti usta.O etici necu ni da pricam, sta to bese.
Ima morala ovog balkanskog, a jos bi mi bilo i drago kad bi bio onaj izvorni seoski moral, od koga i potice ovaj....
Kod tog seoskog morala, tzv, ajmo precicom kroz sljivak, ne mogu dragane, zurim danas, bar je sve u stilu prirode.
Zivi se zdravo, jede se zdravo, je.e se zdravo, zivo zdravo....
Ali ce ti ta ista devojka reci, ej radosave, ne razumem ti se ja u zvezde, nego ajmo sljive da pogledamo pa da zurim kuci...