gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429

Zanima me koja je poenta, biti sa njim, ako on nece i ne planira da se zeni, nego hoce da bude slobodan momak? Nece da zrtvuje svoju slobodu da bi se ozenio i imao porodicu...ja ne znam kud ide ovaj svet stvarno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me koja je poenta, biti sa njim, ako on nece i ne planira da se zeni, nego hoce da bude slobodan momak? Nece da zrtvuje svoju slobodu da bi se ozenio i imao porodicu...ja ne znam kud ide ovaj svet stvarno![]()
Gospodjice, mi smo na pragu...rajaa tamo pise...niti ce se zeniti niti udavati
Ko smo mi da tako nesto osporavamo i...trazimo da izadjemo iz tog obecanog.
pusti te price o zavlacenju nije brak odlazak na pijacu..valjda su zreli ljudi da se o takvim stvarima ne cita izmedju redova i uvek zna na cemu siNece da se zeni -nece da se zeni. OK.
Posteno sto to odmah kaze, nego da se uhinji i zavlaci nekoga.
Da se zna na cemu smo.
Da ih čeka u kolima dok su one u šopingu, da trči u prodavnicu, piše poeziju, lepo izgleda i još bolje zarađuje. Može, dođi juče.![]()
Ma najgori su oni koji se ožene a žive kao momci!
А је ли госпођице, шта ће теби муж? Да га отрујеш по старом Влашком обичају?![]()
pusti te price o zavlacenju nije brak odlazak na pijacu..valjda su zreli ljudi da se o takvim stvarima ne cita izmedju redova i uvek zna na cemu si
E sad da ti nacrtam, posto ocigledno treba - ova tema je sarkazam na temu o zenama koje "nece da radjaju zbog slobode" i jos gomiletinu uvredljivih i napadackih tema o zenama, njihovom "pogresnom" i "pozeljnom" ponasanju. Ne prija, jel da?ironija je jezički izraz i figura u kojoj je pravo značenje reči ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih reči.Ironija je forma crnog humora (vidi humor).
Sarkazam je zajedljiva, oštra i gorka poruga pojačana ironija
pa mislim da niko nikad nije rekao da nece da se zeni jer se to pitanje ne postavlja..pa jos i da se ostane s njim u vezi koja ne vodi nicemu..sad jel postoji neki podatak da svaka veza ide ka braku i koliko ih se zavrsi neslavno..problem je sto vecina zena zeli i nada se ali ne prica o tome..i onda dolazimo do toga da je neko zavlacio..smesno..kao da vi ne ucestvujete u toj odluciPa sta sam ja rekla, nego to