Muskarci koji (ne)udovoljavaju zenama

Pre bih bila sa muskarcem koji...

• prvo gleda meni da udovolji zanemerujuci svoje potrebe (papuca)

• prvo gleda svoje potrebe zanemarujuci moje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U crno belom svetu, koga bi zene pre izabrale i zasto, onog "da draga" koji udovoljava i stavlja njene potrebe ispred svojih, ili onog "ko te sisa" koji gleda prvo na svoje potrebe i zasto?

У већини изабере мушкарца којим може да манипулише. Али има и овог другог, који мисли само на своје потребе :lol:

Најбоље су оне везе са северног пола. Зна се кад коме следује жена, зна се која жена, и зна се шта је њен посао у породици а шта његов. Можда.

Obicno zene kazu "poludela bih sa muskarcem koji mi u svemu udovoljava", a ja se pitam kada bi izbor bio crno-beo, izmedju nekog ko udovoljava u fazonu "da draga, idemo kod tvoje drugarice na rodjendan / shopping (iako ne bih isao, nego moram, plasim se noge, ne smem da kazem ne)", i nekog, "idem sa drustvom u kladionicu ili gde vec (kakva bre drugarica, kakvi rodjendani, dogovorio sam se sa drustvom da gledamo Manchester)".

U crno belom svetu, koga bi zene pre izabrale i zasto, onog "da draga" koji udovoljava i stavlja njene potrebe ispred svojih, ili onog "ko te sisa" koji gleda prvo na svoje potrebe i zasto?

A sad u realnom svetu, koliko udovoljavanja je premalo da neko ispadne nezainteresovan, sebican, kakav vec a koliko previse da ispadne "mekusac" i papucar?
Gde je granica?

obe varijante su bzv.
ovaj koji toboz udovoljava nece dugo trajati, jer ako to svim srcem radi i u tome uziva, nije kreativan, tacnije dosadan tip. Ako to radi samo da bi zadrzao zensko kraj sebe, jos pogubnije, ne ide na duge staze. Brzo se to potrosi.
ovaj kabadahija koga ni za koga briga nije osim za sebe, ne znam sta ce kome osim nekoj zenskoj kojoj je borba ne potreba vec mustra bez koje ne zivi. zensko s`prve linije fronta:))

mada, kada bih morala da biram, ovaj drugi, opet bolje, idemo na neko vreme svako svojim putem, gleda on sebe, ja sebe pa dokle doguramo!

Back