Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Obicno zene kazu "poludela bih sa muskarcem koji mi u svemu udovoljava", a ja se pitam kada bi izbor bio crno-beo, izmedju nekog ko udovoljava u fazonu "da draga, idemo kod tvoje drugarice na rodjendan / shopping (iako ne bih isao, nego moram, plasim se noge, ne smem da kazem ne)", i nekog, "idem sa drustvom u kladionicu ili gde vec (kakva bre drugarica, kakvi rodjendani, dogovorio sam se sa drustvom da gledamo Manchester)".
U crno belom svetu, koga bi zene pre izabrale i zasto, onog "da draga" koji udovoljava i stavlja njene potrebe ispred svojih, ili onog "ko te sisa" koji gleda prvo na svoje potrebe i zasto?
A sad u realnom svetu, koliko udovoljavanja je premalo da neko ispadne nezainteresovan, sebican, kakav vec a koliko previse da ispadne "mekusac" i papucar?
Gde je granica?
U crno belom svetu, koga bi zene pre izabrale i zasto, onog "da draga" koji udovoljava i stavlja njene potrebe ispred svojih, ili onog "ko te sisa" koji gleda prvo na svoje potrebe i zasto?
A sad u realnom svetu, koliko udovoljavanja je premalo da neko ispadne nezainteresovan, sebican, kakav vec a koliko previse da ispadne "mekusac" i papucar?
Gde je granica?
Poslednja izmena: