Muškarci koji će Srbiji doći glave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

st.maurice

Primećen član
Poruka
577
Molim unapred za ozbiljnost i odgovornost moderatora, da imaju isti kriterijum za ovu temu, kao i za "zenetine koje ce Srbiji doci glave"

seselj24mk.jpg

Vojislav Seselj, aka "zardjala kasika", haski pritvorenik
Covek koji je bio potpredsednik vlade koja je izgubila Kosovo i usla u oruzani sukob sa 19 zemalja.
Covek koji je nemerljivo doprineo losem imidzu Srbije u svetu.
Covek koji je nemerljivo doprineo ratnim sukobima, i politici koja je dovela do nebrojenih ljudi u izbeglickim kolonama.
Covek koji nije uradio nista pametno ili dobro za ovu zemlju.

Najpoznatije izjave: "Klacemo zardjalim kasikama"

status: za sada u zatvoru, nadajmo se da nam se nece vracati
pretnja za dolazenje glave Srbiji: minimalna (potencijalno tragicna)

tomislav_nikolic.jpg

Tomislav Nikolic, profesije: grobar, poslanik.
Jedva obrazovani pogrebnik.
Covek koji je bio potpredsednik vlade koja je izgubila Kosovo i usla u oruzani sukob sa 19 zemalja.
Covek koji je nemerljivo doprineo ratnim sukobima, i politici koja je dovela do nebrojenih ljudi u izbeglickim kolonama.
Covek koji nije uradio nista pametno ili dobro za ovu zemlju. (osim sto je pokopavao ljude, to je posten posao)

Najpoznatije izjave: "Morao sam i u skolu da idem", "I Tito je pred smrt imao problema sa nogom", "Tadic je ustasa".

status: za sada u Skupstini Srbije
pretnja za dolazenje glave Srbiji: srednje pateticna

vucic.jpg

Aleksandar Vucic, aka Aca Lazov, profesije: ministar propagande, poslanik.
Covek koji je bio ministar propagande vlade koja je izgubila Kosovo i usla u oruzani sukob sa 19 zemalja.
Covek koji nije uradio nista pametno ili dobro za ovu zemlju.

Najpoznatije izjave: "Ako Tomislav Nikolic izgubi na izborima, podnecu ostavku i povucicu se iz politike"

status: za sada u Skupstini Srbije
pretnja za dolazenje glave Srbiji: srednje optimisticna

Iron Lord:
St maurice

ništa lično ali mislim da je besmisleno da iskazuješ svoju netrpeljivost prema SRS

Koliko si danas pisao o njima?

Ajde budi iskren?

Šta da radim sa ovim?

Čekam TVOJ odgovor...
Ako obrises "muskarace", obrisi onda i "zenetine", molim lepo.

Zar nije to logican odgovor koji mozes da ocekujes od mene, mislim da se vidi iz aviona.

Ja evo svecano obecavam da necu otvarati ni jednu temu narednih nedelju dana, moze ?

Toliko od mene. (mislim da je fer i razlozno, a obecanja cu se drzati)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back