Muskarci koje ste voleli

zla baba

Aktivan član
Poruka
1.093
Barbara je na muskarcima otvorila temu zene koje ste voleli...pa mi to dalo ideju da otvorim temu o muskarcima koje ste voleli
kakvi su bili
da li ste sa njima jos uvek ili zasto niste
sta ste voleli kod njih
sta vas je privuklo
sta vas je drzalo uz njih
sta vas je odbilo
ajmo zene:D

jel ovo neka epidemija?
nek vam spoje sve teme za plakanje u jednu
m/z koje ste voljeli/mrzili
pa da se iskukamo ko ljudi <3

i izvini sto ovo pisem bas na tvojoj temi
al najnormalnija si od kolega autora pa si zato, normalno, bas ti podletila :lol:

- - - - - - - - - -

i da ne bude da sam totalni skot
eo bar muzicka podloga, nema dalje ; )

jel ovo neka epidemija?
nek vam spoje sve teme za plakanje u jednu
m/z koje ste voljeli/mrzili
pa da se iskukamo ko ljudi <3

i izvini sto ovo pisem bas na tvojoj temi
al najnormalnija si od kolega autora pa si zato, normalno, bas ti podletila :lol:
no problem.....verovatno opet po starom obicaju povrsno sam pregledala teme pa nisam uocila da moze nekoliko da se spoji u jednu
visak vremena na poslu dovodi do glupih poteza :)
pa i otvaranja tema hahaha ist tako glupih :)

Ja sam uvek volela sebe:mrgreen:, pa sam tako uvek volela one u kojima sam videla sebe ili mislila da vidim sebe. Avaj cesce je bilo ovo drugo.

- - - - - - - - - -

A najvise sam volela onog jednog sto je imao i fizicku slicnost sa mnom tjah boja ociju, crte lica...mislim da sam musko izgledala bih kao on. :lol:

Ja sam se zaljubljivala vrlo intezivno, ali ljubav, šta znam... Još mukarci koji ste voleli...
Nekako mi priča o tome vuče na vikend ljubavni roman, puno buke ni oko čega. Barem moj život nije bio toliko uzbudljiv da bih sad nešto više poetski mogla na tu temu. Ljubav, ako je i bude, bude obična priča. A nisam neki ljubitelj drame i melodrame, te ni toga naročito nije bilo. :(

Lepa tema:)
Ali nije za mene.
Bila sam zaljubljena, osećala strast,... Ali nisam volela. Bar ne onako kako očekujem da to treba da bude.
Mislim da ću voleti ako dobijem dete pa sa njim poželim i drugo. Za mene će to biti znak da stvarno, najstvarnije volim. A volela bih to :)

Back