Muskarci i Zene

Poruka
12.984
Posto je ovo svojevrstan dom da pitamo jedno tabu pitanje po pitanju uredjenja:
zasto su forumi Muskarci i Zene odvojeni? (to barem ovde nije vezano za wc)
Gde zive zajednicke teme koje nisu posebno specificne pa da imaju razlicite ptfove?
Jel to mora uvek da se odluci da li je neka tema za muske zenske ili za specijalnu namenu?

Gde zive zajednicke teme koje nisu posebno specificne pa da imaju razlicite ptfove?
Jel to mora uvek da se odluci da li je neka tema za muske zenske ili za specijalnu namenu?
Muskarci su krac, i potrebno je odvojiti ih od zenskog pdf-a.

Da ti odg u duhu foruma: zato što žene stalno preguravaju nameštaj po stanu :mafijas:

Možda zbog slobode izražavanja mišljenja? :kiki:

Mada, muškarci vole da zalaze u ženske teme, a i obrnuto. Da su forumi zajednički možda ne bi bili posećeni na isti način. Da li bi tebi bilo svejedno? Da li na isti način gledaš jednu istu temu otvorenu na Muškarcima i na Ženama?

Možda zbog slobode izražavanja mišljenja? :kiki:

Mada, muškarci vole da zalaze u ženske teme, a i obrnuto. Da su forumi zajednički možda ne bi bili posećeni na isti način. Da li bi tebi bilo svejedno?
u redu je da zalaze jedni kod drugih zbog eventualne razlike u vidjenjima

Da li na isti način gledaš jednu istu temu otvorenu na Muškarcima i na Ženama?
ne gledam. Ako je to odgovor. Razlicit kontekst. Razlicita ocekivanja.

Ideja je - ako ima posebno onda treba da ima i zajednicki. Ali, naravno pitanje je ko bi odlucio i kako je neka musko zenska tema zajednicka.

Mi svi prvenstveno gledamo iz samo jednog ugla. To sto ja imam sulude ideje o postavci sveta - to je zato sto sam ja lud a svet nije, ili je svet lud a ja nisam. Kako kad.

u redu je da zalaze jedni kod drugih zbog eventualne razlike u vidjenjima

ne gledam. Ako je to odgovor. Razlicit kontekst. Razlicita ocekivanja.

Ideja je - ako ima posebno onda treba da ima i zajednicki. Ali, naravno pitanje je ko bi odlucio i kako je neka musko zenska tema zajednicka.

Mi svi prvenstveno gledamo iz samo jednog ugla. To sto ja imam sulude ideje o postavci sveta - to je zato sto sam ja lud a svet nije, ili je svet lud a ja nisam. Kako kad.
Daj neku temu kao primer, a koja bi mogla da bude na tom zajedničkom forumu.

moram da smislim. ili kako kaze moj kolega: daj mi par minuta da razmislim:

recimo, bezveze: Nosite li mantile? Zasto da ili ne?
Svaštara
primer2: da li gledate nekad nesto iz ugla vaseg partnera?
Ljis
primer3: kad planirate dugorocniju vezu koliko vas zanima razlika u akademskom statusu?
Ljis
primer4: koliko smo razliciti, a koliko smo isti ?
Svaštara

Ali da, sve te teme bi pored trenutnih prigodnih mogle i u tu zajedničku. Mada, ko zna koliko bi i da li bi bila posećena. Pretpostavljam da bi se deo tema sa Svaštare otvarao tamo, a takođe i teme koje bi se otvarale na Ženama i Muškarcima.
Retko ko obraća pažnju gde se tema nalazi. Ja sam juče otvorila jednu na Porodici koja je odmah pretvorena u Politiku.
Kada je tema na Muškarcima i postavljena tamo, većina nas odgovara i sa ženskog ugla, i ako nas niko ništa nije pit'o. I obrnuto. Ne znam, nekako bi se možda izgubila ta interesantna potreba suprotnog pola da čita i odgovara teme sa tih foruma.

Svaštara

Ljis

Ljis

Svaštara

Ali da, sve te teme bi pored trenutnih prigodnih mogle i u tu zajedničku. Mada, ko zna koliko bi i da li bi bila posećena. Pretpostavljam da bi se deo tema sa Svaštare otvarao tamo, a takođe i teme koje bi se otvarale na Ženama i Muškarcima.
Retko ko obraća pažnju gde se tema nalazi. Ja sam juče otvorila jednu na Porodici koja je odmah pretvorena u Politiku.
Kada je tema na Muškarcima i postavljena tamo, većina nas odgovara i sa ženskog ugla, i ako nas niko ništa nije pit'o. I obrnuto. Ne znam, nekako bi se možda izgubila ta interesantna potreba suprotnog pola da čita i odgovara teme sa tih foruma.
Ne usvaja se.
Rodzer
Over

Back