MUŠKARCI - gastronomski šampioni ......

Нит су жене бољи кувари од мушкараца ,нити су мушкарци бољи кувари од жена...жене то раде више јер им је то морање,навика,традиција,систем и временом се упраксују...а мушкарци који то раде углавном раде јер то воле...и онда поредимо жену којој је то буквално условни рефлекс,и мушкарца који то воли да ради...
...не знам само како ова тема није привукла феминистикиње које би одмах рекле да је то што је тај Карапанџа био шеф кухиње у ствари чист пример неравноправности полова и хегемоније мушке расе над женском ...

Sve dosadašnje statistike ukazuju
na mušku superiornost u kulinarstvu.
Bunile se žene,ili se ne bunile.....!
To ti je to.Nemere drukčije....

:rostilj::rostilj::rostilj::kafa:

[Ne_Vazim_Se];17023072:
E imo sam i ja taj trip al' sam posle skapirao da to vishe govori o tome kolko neko ima para negoi kolko mu je bitna hrana. :lol:
pa ne znam bas, ja gledam koliko kostaju razne grickalice, skovi,gazirani,ovi,oni, keks i slicne gluposti kojima ljudi pune kolica ili kad se kupuje za neka slavlja i slicno, ode za to para koliko hoces, a kupio si sranje nikakve hranljive vrednosti, puno holesterola i secera...ili gotova hrana, gomila nekih mesnih preradjevina i slicno :neutral: umesto nesto konkretno da uzmes.

Па да ја онда затворим тему јер нема разлога за полемику око тога? :think:

Pa, tebi je Bogom dato da držiš
konce u rukama.Mi ovde smo samo marionete....
Ali,ako i imaš vlast na Forumu,bilo bi prilično nečasno
zloupotrebljavati je......
Prema tome,ako temu zatvoriš, i to će biti nekakav stav
o dobrom ženskom "kuvanju".......!

:whistling: :besna:

Poslednja izmena:
Pa, tebi je Bogom dato da držiš
konce u rukama.Mi ovde smo samo marionete....
Ali,ako i imaš vlast na Forumu,bilo bi prilično nečasno
zloupotrebljavati je......
Prema tome,ako temu zatvoriš, i to će biti nekakav stav
o dobrom ženskom "kuvanju".......!

:whistling: :besna:

Не претим, само питам! :rtfm:
Ако је тема за дискусију и различите ставове и аргументе - онда нека стоји.
Ако ''немере друкчије'' него су мушкарци доказано једини богомдани за кујну и пунктум - ето, чули смо, рекао си шта си имао, па да се разилазимо!:mrgreen:

Pa sad u Konzumu i Mercatoru imaš gastronomski odjel,a to je ipak nešto konkretno,a ne gotova hrana.

То са "гастрономским одјелима" су сумњива посла. Пробао сам више пута разне "гастрономске специјалитете" из ТУШ_а и могу вам речи да су БЉАК! То може да буде само нужно зло за (пре)запослене жене, е да би својим укућанима на стол ставиле "нешто кувано", иначе.... Без домаће кухиње - нама кухиње! А да мушкарци треба да дају свој допринос томе, то је више него разумљиво и пожељно из пуно разлога. Е сад, што понекад и брашно заврши на плафону, није смак света, може бити и симпатично... Према томе Девојке, дајте подршку својим Дечацима :zag:, и ко зна, можда ће нешто лепо да се из тога изроди...:D

9HYrx3D4oQk[/media]

То је чиста дискриминација НАС угрожених и незаштићених мушкараца....Не дозвољавате нам да испољимо своје таленте и на том пољу! СТРАШНО! :dontunderstand:
ПС. И још само да кажем да смо БОЉИ кувари од ВАС! Тек да се зна. ДА! :lol:

Back