gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Vidim da se u istoriji ovog foruma niko nikada nije bavio ovim jedinkama.
Kakva su vasa iskustva sa istima?
Kakva su vasa iskustva sa istima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UpsMuskarci device - ko su ?
Pa evo ja sam.![]()
Vidi...kako za koga! Ne pašu oni baš svima. Dobri su sa zemljanim i vodenim znacima. Napr.devica i ribe su idealan spoj. Ribe su pogubljene, dezorganizovane, žive van konteksta realnosti, pa im devica kao antipod toga može, prijati.Ali sve u svemu, jedan toksican znak
E, to si u pravu, znam jedan takav par, u srećnom su braku preko 20 godina.Vidi...kako za koga! Ne pašu oni baš svima. Dobri su sa zemljanim i vodenim znacima. Napr.devica i ribe su idealan spoj. Ribe su pogubljene, dezorganizovane, žive van konteksta realnosti, pa im devica kao antipod toga može, prijati.
Ja ne nosim naočare osim kad su baš jako sitna slova pa mi treba za čitanje, a i to tek od pre neku godinu. Vid na daljinu mi je odličan. Što se ostalog tiče, tu će drugi biti objektivniji.Ja ove koje poznajem, par njih doduše...mogu reći da su lepi ljudi, nose naočare za vid, mnogo čitaju, istražuju,sve vole da znaju, čuju, vide...ne bih rekla da su u biti loši ljudi.Devica je predstavljena čovečjim likom u zodijaku, za razliku od animalnih znakova, što bi ukazivalo na lepotu, šarm, dostojanstvo, razum, inteligenciju.
Mda,... ove koje lično poznajem su zajeban. i i totalni luda. i,pa sve zavisi i od drugih planeta u natalu!
Bouuuže...nisam znala da sam vidovita!Ja ne nosim naočare osim kad su baš jako sitna slova pa mi treba za čitanje, a i to tek od pre neku godinu. Vid na daljinu mi je odličan. Što se ostalog tiče, tu će drugi biti objektivniji.
tebi sve toksicnoAli sve u svemu, jedan toksican znak
auFeminizirani nalickani,mirisljavi,pederasti,taman za zene koje sebe dozivljavaju kao jake nezavisne pogotovo one muskobanjaste,uglavnom se kace za zenske Ovnove, Strelceve i Jarceve.
Kilavi,dopustaju deci sve a kao i svaki promenljivi znak beze kad zagusti i ostavljaju partnerke i decu,neke koje znam placaju abortuse kad partnerka zatrudni
Muskarcima u znaku Device je jako bitan odnos sa majkom i ocem jel to posle utice na njihov brak
Dva koraka napred jedan nazad,sami sebe unistavaju,ima tu dosta alkoholicara i prikrivenih gejeva.
Misle da novcem mogu da rese sve i znaju da kupuju i udovoljavaju svojim partnerkama,vole mrsave devojke,devojke koje su vatrene koje inspirisu da im se probudi pasivni uspavani libido,na kraju i ne zanima ih sta ko ima da kaze
Pa, Dlugomire, otvori se.Ja ne nosim naočare osim kad su baš jako sitna slova pa mi treba za čitanje, a i to tek od pre neku godinu. Vid na daljinu mi je odličan. Što se ostalog tiče, tu će drugi biti objektivniji.
Baš 'vala!au
al' ih ocrni
Ne bas sve.tebi sve toksicno![]()