MUSKARCI,BICA NEZASITE SEKSUALNOSTI !

Ljudski rod,sastoji se iz bica dva pola,muskog i zenskog.Ta dva pola,predodredjena su,da spajaju u seksualnom

aktu,a koji u krajnjoj liniji,sluzi za produzenje ljudske vrste.Ali,ta dva pola,nisu ujednacena,u pogledu potrebe

za seksualnim potrebama.Muskarci,kao i svi muzjaci kod sisara,imaju neutazenu potrebu,da se stalno seksualno

dokazuju,Imaju potrebu,da stalnim menjanjem partnerke,pokusavaju da stisaju svoj nagomilani seksualni potecijal.

I bas na tom problemu,problemu muskaraca promiskuitetom,nastaju nevolje sa partnerkama suprotnog-zenskog

pola.Koliko puta smo culi,da neka pripadnica zenskog pola,kaze za svog stalnog partnera:"Sta ce mu druge zeni je

zar mu nisam ja dovoljna"? One su sustinski potpuno u pravu.Muskarac ne moze fizicki, da zadovolji ni samo ai to

zenu,koliko ta zena ,moze seksualno da pruzi. Ali,tu se radi,o psiholoskoj potrebi,da muskarac MORA stalno da b

proverava,kapacitet svoga libida.A da i to radio na pravi nacin,on mora proveru da vrsi,uvek iznova,sa novom

partnerkom.

Pa bas Lorde i nije tacno sasvim u praksi......Ima ih koji ne mogu zadovoljiti ni vlastite zene pa potvrdu traze u ostalim "prijateljicama" Polnost je stvar psihe a ne nekog drugog organa.....E sad pitanje bi bilo koliko je muskarac uopste srecan sa samo jednom zenom kao i obrnuto?:(

Marija - Hvala ti cenjena Marija,sto si mi dala savet,kada sam trebao da zavrsim blog. Ja na blogu,nisam hteo da govorim o emocijama i o stanju

duha,ni kod muskog ni kod zenskog pola. Ja sam jednostavno,hteo da iznesem notornu cinjenicu,a koja glasi: Muskarcima je najveci afrodizijak,

promiskuitet,u seksualnim odnosima.Muskarci jacaju polnu moc,tek kada imaju dve tri,paralelne seksualne veze.Suprotno od toga,brak,odnosno

seks sa istom osobom (u braku),slabi seksualnu moc muskarca.Dakle,ja sam pisao o fiziologiji muske seksualnosti. To,sto takav nacin,imati vise

paralelnih veza,nije moralan,u odnosu,na recimo suprugu,to je druga stvar.Potpuno se slazem,da nije moralno,,biti u braku,a imati seks sa strane.

Back