MUSKARCI BEZ POSLA..LOVE ZENE...

Sitiuacija u nasoj privredi teska.Mnogi su ostali bez posla,bez ikakvih prihoda.I sad,oni koji su ozenjeni,kojima ih god

supruga ima neko zaposlenje,zivotare sa jednom platom,kako tako.Ali,mnogi muskarci koji su ostali bez radnog

mesta,a nisu ozenjeni,ostali su u posebno teskoj situaciji.I sta da rade,krenuli su u "lov',na same neudate zene,

koje jos uvek imaju neko zaposlenje.Naravno,nije to "lov',u pravom smislu te reci.Ne.Oni su jednostavno ocenili,

da im "uhljebije",jedino moze doci,od neke osetljive zenske dusice.Poceli su da se udvaraju,usamljenim zenama

svih godista.Naravno,u vidu imaju,besplatno stanovanje i hranu.Ako dodje i do neke "emotivne" veze...pa sta,i to

je za ljude.Zazmurice na jedno oko,stegnuce srce,za tih par minuta,cesto nevoljne "vezbice".Ah,kako prija vruca

supa,prozeblom muskom stvoru.I taj miris pecene piletine iz rerne...kako leze kao melem na dusu.I tako,sta da

vam kazem,kriza u zemlji,imala je i neku dobru stranu.Mnoge do tada usamljene i nesrecne zene,nasle su svog

"viteza".Ne doduse na belom konju.Ali...konjima se u zube ne gleda.Vazno je da ima jaka bedra.Aoni.Ti sirotani

muskici.Ispod tople suknje,tople supe,i po nekog piceg batacica,a bogme,cesto je i dobra gibanica na stolu...

Moramo priznati,da vrlo cesto,neredovne teske situacije,dovedu do sto bi reko bivsi Predsednik Drzave,nas

neumrli Boris Tadic,do nekih nasuprot njegove stetne kohabitacije (sa onim Dacicem) i do nekih vrlo po obe

strane,korisnih kohabitacija.!:heart::cmok::cmok::cmok:

BLAJBI;bt301170:
I u Venecueli je velika kriza.....Ali, ovde su zene mudrije....Ni jedna nece muskarca koji nista nema, pa ma bio lep ko Andjeo Gavrilo...I mogao da zulja celu noc....Samo biraju one sa punim novcanikom, ljubav tu ne vazi.
Imam veoma bliske rođake u Venecueli.....tamo se pita ko je koliko "težak"... svi su nas prešišali....u džunglama Venecuele, gde se iskopava drago kamenje, žive i plemena iz praistorije....a mi, u srcu stare, mudre Evrope, kolevke kulture sveta, mi smo smislili da je ljubav izvor sve sreće... smejala sam se kada sam pročitala negde da je ustvari sirotinja izmislila ljubav, da bi mogla besplatno da ****......... :zcepanje::zper:

Back