Muskarci bez depresije!

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
Muškarci koji ribaju kuću su seksi
Muškarci koji pomažu po kući privlačniji su nežnijem polu od onih koji samo privuku stolicu trpezi i očekuju spreman ručak. Prema naučnim istraživanjima, samo 20 minuta ribanja kuće dovoljno da se izborimo protiv depresije, pa se podela poslova čini kao najbolji način za postizanje harmonije u kući. Znojenje odlaže proces starenja, dok fizička aktivnost zaustavlja upale, srčane i bolesti krvnih sudova.
Zato,muski na ribanje!:super::super:

Muškarci koji pomažu po kući privlačniji su nežnijem polu od onih koji samo privuku stolicu trpezi i očekuju spreman ručak. Prema naučnim istraživanjima, samo 20 minuta ribanja kuće dovoljno da se izborimo protiv depresije, pa se podela poslova čini kao najbolji način za postizanje harmonije u kući. Znojenje odlaže proces starenja, dok fizička aktivnost zaustavlja upale, srčane i bolesti krvnih sudova.

podržavam akciju!!! :rotf: :super: :super: :super: :rotf:

kakva glupost...

pa onda bolje da taj neki hipoteticki muskarac ode u teretanu i trenira,pa ce svakako delovati zgodnije,zdravije i "sexije",a za to vreme neka zena riba kucu...:)

hajde provokaciju na zenski kutak...pa uzivajte u istini....

Nisu svi muskarci imidz opsesivni.
Neke briga iznutra, druge spolja.
Ne treba svi da budu metro seksualci i sminkeri.
Od sminkera nema naucnika, ne zato sto je naucnik neuredan vec zato sto onom kome je sminkeraj tako vazan, sve ostalo postaje sporedno.
Naravno ima sminkera u nauci, danas pogotovo.
Oni gledaju da se okrznu , ubace i na kraju prisvoje sve zasluge, idu na credit karijeru.

Sto svi moraju biti prakticni , picopacenici,papucari, maco, grubijani, ili puritanci.
Zene teze unifikaciji, ne muskarci....
zato je ovo tema za zenski kutak....jos jedan recept kako biti bez depresije i ziveti duze...
Muskarci preferiraju zivot slobodnije.

Da ne zaboravimo partnerku takvog dase...
Cesto je uvreda da se nazove domacicom.
Hostesa, to je ok...

Gospodja, ok, ali domacica....pre bi skocila u vir.

To u praksi isto tako, ali se zecne kad joj kazes nedomacica........

Pa zato i otvorio ja temu zta zene zele - psihopatologija zena (sad mi zao sto nisam tako nazvao)

VECITA STVAR BRE NA SVAKOM PRIMERU

OCE DA SE J E B U A DA IM NE UDJE !

OCE DA BUDE NEVINA A DA UZIVA U S E X U!!

PA NE MOZE BRE

KONTRADIKCIJA ZENE!

Da u praavu si ako je nazoves domacica sa sve onim akcentovanjem onda se uvredi a kad kazes da je nedomacica opet se uvredi
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Nije tacno...nema nikakve statisticke i metodoloske naucne podloge i istrazivanja...

Ovo je samo hipoteza a ne naucni zakljucak koga je potvrdila statistika!

ZNOJIMO SE MI U TERETANI I NA SPORTSKIM TERENIMA A VI NASTAVITE DA RIBATE TO JE VAS POSAO!

Bazi bogati sad bi tu preko neke kvazinauke i kvazi pseudo istrazivanja da nam nagurate i da ribamo pored svega ostalog sto radimo!

A VI NISTA NE RADITE! SVAKIM DANOM IZBACUJETE PO JEDAN POSAO A MI DOBIJAMO PO JEDAN KUCNI POSAO!

Samo idete kod manikira pedikira na kvarcovanje i sl!

A sta je sa cepanjem drva i to onih velikih panjeva, zamene gume na autu i popravke auta, unosenje uglja i drva, premestanje trokrilnih ormana u kuci od 200 kila i slicno!

Kad vi hocete da mi ribamo a kada cete vi ovo da radite???

TAKO DA NE K E NJ A J T E ZENE,
ONO STO VI ZELITE JE DA NISTA NE RADITE I SAMO PO CEO DAN DA VISITE GLEDAJUCI RETARDIRANE SPANSKE SERIJE, PROVODITI SE KOD FRIZERA,MANIKIRA I PEDIKIRA, I U KVARC-CENTRIMA DA IZGLEDATE POSLE KAO CIGANKE ILI CRNKINJE A MUSKARCI DA RADE I MUSKE I ZENSKE POSLOVE!

E pa to nece biti tako dok je zadnji muskarac ziv na ovoj planeti a to sam ja!
Sve vise muskaraca postaje isfeminizirano i popusta ali ako treba ja cu biti zadnji ALI NECETE DA PROGURATE KOD MENE TE VASE ZAMISLI!

Nije tacno...nema nikakve statisticke i metodoloske naucne podloge i istrazivanja...

Ovo je samo hipoteza a ne naucni zakljucak koga je potvrdila statistika!

ZNOJIMO SE MI U TERETANI I NA SPORTSKIM TERENIMA A VI NASTAVITE DA RIBATE TO JE VAS POSAO!

Bazi bogati sad bi tu preko neke kvazinauke i kvazi pseudo istrazivanja da nam nagurate i da ribamo pored svega ostalog sto radimo!

A VI NISTA NE RADITE! SVAKIM DANOM IZBACUJETE PO JEDAN POSAO A MI DOBIJAMO PO JEDAN KUCNI POSAO!

Samo idete kod manikira pedikira na kvarcovanje i sl!

A sta je sa cepanjem drva i to onih velikih panjeva, zamene gume na autu i popravke auta, unosenje uglja i drva, premestanje trokrilnih ormana u kuci od 200 kila i slicno!

Kad vi hocete da mi ribamo a kada cete vi ovo da radite???

TAKO DA NE K E NJ A J T E ZENE,
ONO STO VI ZELITE JE DA NISTA NE RADITE I SAMO PO CEO DAN DA VISITE GLEDAJUCI RETARDIRANE SPANSKE SERIJE, PROVODITI SE KOD FRIZERA,MANIKIRA I PEDIKIRA, I U KVARC-CENTRIMA DA IZGLEDATE POSLE KAO CIGANKE ILI CRNKINJE A MUSKARCI DA RADE I MUSKE I ZENSKE POSLOVE!

E pa to nece biti tako dok je zadnji muskarac ziv na ovoj planeti a to sam ja!
Sve vise muskaraca postaje isfeminizirano i popusta ali ako treba ja cu biti zadnji ALI NECETE DA PROGURATE KOD MENE TE VASE ZAMISLI!

Pa i nisu bas svi muskarci za fine kucne poslove :think:
Neki su iskljucivo za cepanje drva.:manikir:

Hahhhaah indirektno vredjanje ha ? :hahaha::hahaha::hahaha::rotf:

Pa dobro JA SAM PONOSAN JER SAM SPOSOBAN DA CEPAM DRVA I DA RAZBIJEM PANJ OD 70 KILA SA CVOROVIMA!

A ti mrsavi zgoljavi latentni pedercici koji obozavaju da nose roze kecelju i da briskaju peru i spremaju NEKA SU VAMA ZA FINE GAY KUCNE POSLOVE!

Dok smo se mi koji smo iskljucivo za cepanje drva u detinjstvu igrali sa automobilima i misicavim dzijadzojcima tima Hi men i Batman,Spajdermen TI VASI "EMANCIPOVANI" "MUSKARCI" SA ROZIM KECELJAMA SU SE IGRALI SA BARBIKAMA i umesto fudbala igrali lastis, a sada rade fine kucne poslove!

FINI KUCNI POSLOVI NABIJAJU ESTROGEN A SMANJUJU TESTOSTERON! :hahaha:
A CEPANJE DRVA I VUCENJE ORMARA OD 200 KILA PODIZE TESTOSTERON, jaca srce, jaca cirkulaciju krvi u penisu, jaca muskulaturu tela dize sexualnu zelju - NAUCNO DOKAZANO!

To sto je neko OBDAREN DA BUDE PRAVI MUSKARAC I STO JE SPOSOBAN DA CEPA TESKA DRVA I PANJEVE ne znaci nuzno da ne moze da brise i prasinu i da bude OBRAZOVAN I EMANCIPOVAN!

Evo ja prvi sam visoko obrazovan plusa sam muzicar (umetnik) i sportista PA MOZE DA CEPA DRVA I DA DIZE VISE OD 100 KG IZ BENDZA!
A ova sto moze samo da briska ima kilu da dobije kad pocne da cepa drva...Zato i ne cepa drva nego se krije iza " emancipovanih poslova" ili narodski receno kilavi derpe nije ni za sta drugo nego za brisanje prasine!

I to je vama "muskarac"...Ja bih pre rekao zena sa penisom!

Samo ne znam zasto vi zene posle ostavljate takve gejeve,cak necete sa njima ni da se smuvate nekako vam "nisu zanimljivi" nema uzbudjenja sa njima, NEGO TRAZITE OVE STO CEPAJU DRVA!

HAHAH PA STA ONDA TRAZITE SA NJIMA BRE???

JAVISE OVLAZITE KAD ZNOJAVI MISICAVI LIK KOJI CEPA DRVA DODJE I TRESNE SAKOM O STO OPALI VAM 3 SLJAGE - 2 PO OBRAZU I JEDNU PO DUPETU I DA VAS UHVATI OKO STRUKA DA PUCA KICMA!

E onda imate 4 orgazma za pola sata!

A onom sto briska prasinu ne moze ni da se digne!

Poslednja izmena:

Hm
Pa da nisu svi muskarci za "fine" kucne poslove....

Neki nisu gayevi nego su muskarci! :hahaha::hahaha:

Neki su iskljucivo za cepanje drva.

A za sta ste vi?? Evo bas si stavila dobar smajli......Vi bi samo na manikir i na pedikir i na retardirano przenje koze u kvarc salonima KOJE UBIJA CELIJE KOZE OD KOJIH SE IZGLEDA 10 GODINA STARIJE a posle kukate kako ne licite ni nasta i kako imate podocnjake groznu kozu i da izgledate kao babe od 23ce godine?

Vi bi samo sve ovo da radite opisano AMI SVE OSTALO DA RADIMO???

E PA NECE DA MOZE

Hahhhaah indirektno vredjanje ha ? :hahaha::hahaha::hahaha::rotf:

Pa dobro JA SAM PONOSAN JER SAM SPOSOBAN DA CEPAM DRVA I DA RAZBIJEM PANJ OD 70 KILA SA CVOROVIMA!

A ti mrsavi zgoljavi latentni pedercici koji obozavaju da nose roze kecelju i da briskaju peru i spremaju NEKA SU VAMA ZA FINE GAY KUCNE POSLOVE!

Dok smo se mi koji smo iskljucivo za cepanje drva u detinjstvu igrali sa automobilima i misicavim dzijadzojcima tima Hi men i Batman,Spajdermen TI VASI "EMANCIPOVANI" "MUSKARCI" SA ROZIM KECELJAMA SU SE IGRALI SA BARBIKAMA i umesto fudbala igrali lastis, a sada rade fine kucne poslove!

FINI KUCNI POSLOVI NABIJAJU ESTROGEN A SMANJUJU TESTOSTERON! :hahaha:
A CEPANJE DRVA I VUCENJE ORMARA OD 200 KILA PODIZE TESTOSTERON, jaca srce, jaca cirkulaciju krvi u penisu, jaca muskulaturu tela dize sexualnu zelju - NAUCNO DOKAZANO!

To sto je neko OBDAREN DA BUDE PRAVI MUSKARAC I STO JE SPOSOBAN DA CEPA TESKA DRVA I PANJEVE ne znaci nuzno da ne moze da brise i prasinu i da bude OBRAZOVAN I EMANCIPOVAN!

Evo ja prvi sam visoko obrazovan plusa sam muzicar (umetnik) i sportista PA MOZE DA CEPA DRVA I DA DIZE VISE OD 100 KG IZ BENDZA!
A ova sto moze samo da briska ima kilu da dobije kad pocne da cepa drva...Zato i ne cepa drva nego se krije iza " emancipovanih poslova" ili narodski receno kilavi derpe nije ni za sta drugo nego za brisanje prasine!

I to je vama "muskarac"...Ja bih pre rekao zena sa penisom!

Samo ne znam zasto vi zene posle ostavljate takve gejeve,cak necete sa njima ni da se smuvate nekako vam "nisu zanimljivi" nema uzbudjenja sa njima, NEGO TRAZITE OVE STO CEPAJU DRVA!

HAHAH PA STA ONDA TRAZITE SA NJIMA BRE???

JAVISE OVLAZITE KAD ZNOJAVI MISICAVI LIK KOJI CEPA DRVA DODJE I TRESNE SAKOM O STO OPALI VAM 3 SLJAGE - 2 PO OBRAZU I JEDNU PO DUPETU I DA VAS UHVATI OKO STRUKA DA PUCA KICMA!

E onda imate 4 orgazma za pola sata!

A onom sto briska prasinu ne moze ni da se digne!

I sve to naucno dokazano... :eek:

AHahahhahaha ode tema na pdf muskarci !

E bas volim tako ti i treba!

Nije za psihologiju - NAUKU jer nisi navela koja su to istrazivanja ovo dokazala....Samo si natropala bez ikakvih dokaza a sve u svrhu da se podsmevas MUSKOM RODU!

Mada sam ja siguran da ce je i ovde mod zakljucati jer je ovo RODNA DISKRIMINACIA I PODYEBAVANJE

podržavam akciju!!! :rotf: :super: :super: :super: :rotf:
Me to!
kakva glupost...

pa onda bolje da taj neki hipoteticki muskarac ode u teretanu i trenira,pa ce svakako delovati zgodnije,zdravije i "sexije",a za to vreme neka zena riba kucu...:)
U kući žive oboje...
onaj moj voli da čisti, a nešto ne videh da je u depresiji, u teretanu ne ide.
znači da mora da je tačno ovo za ribanje i depresiju :lol:
Pa kad si mu ti draža od teretane:)

Ja imam takvog:)

Back