Muskarac

Zavisi i od zene, ali najcesce kad se posveti onim ulogama gde zaista moze da bude od koristi, a to su uloge majke i supruge.

kolega, ovo prvo, da se posveti da bude majka.
od rodjenja, sve sto hocemo je dase odvojimo od majcinog tela i postanemo nezavisni ljudi. od onog prvog placha, puberteta i onda cele zrelosti kad postanemo ljudi.
sto je majka vise i duze prisutnija, losije po decu.

Zavisi i od zene, ali najcesce kad se posveti onim ulogama gde zaista moze da bude od koristi, a to su uloge majke i supruge.

Nazalost,neke zene nisu dovoljno spremne za ovu ulogu.Kad majcinstvo omane nastanu ovakvi patoloski slucajevi a tu posle ni supruga ne pomaze.Da tragedija bude veca cesto biraju za suprugu zenu slicnu svojoj majci tako da se agonija samo produzava.Zalosno al sta se moze.

Nazalost,neke zene nisu dovoljno spremne za ovu ulogu.Kad majcinstvo omane nastanu ovakvi patoloski slucajevi a tu posle ni supruga ne pomaze.Da tragedija bude veca cesto biraju za suprugu zenu slicnu svojoj majci tako da se agonija samo produzava.Zalosno al sta se moze.

ti znači hoćeš da kažeš da su u stvari žene krive za veliki broj patoloških slučajeva?

hahah ma kolko zena mi se zahvaljivalo za nesto sto sam uradio , ne zato sto su iskreno zahvalne ,vec zato sto one to nikad nebi ucinile za drugoga...

o da.
pre par dana sam pokazao sinu ovaj video, i krajickom oka gledao njegovu reakciju. raznezio se decko, i reko mi - tata i mi ovako nesto trebamo da radimo.
jel da? a i ne zna da je to uradio vec, zaboravio, to je kod nas muskaraca ko dobar dan.
pre mesec dana tip sa zenom se za zaglavio u snegu ispred nase kuce, obojica smo izasli i pogurali ga, a nije to sedan, nego tezak SUV. tip se zahvaljivao kad smo ga ischupali iz snega, al ono sto je intrigirajuce, dok smo ih gurali, njegova zena sedi, cuti i pusi i ocekuje uslugu, nece da izadje dapomogne nego i nju treba da guramo.
rekoh, pa mi smo to vec uradili, secas se?
jok, jedva se seca.
u genima nam je da zastitimo, priteknemo jedan drugom u pomoc, pogotovo zenama, dok one seru i pisaju po nama i glume brizne majke sestre i zene.

- - - - - - - - - -

izvnite na greskama, prosuo sam pivo po tastaturi pase ulepila kompletno

ovaj pedefe se pretvorio u pljuvaonicu po ženama...
misim kad god se neka tema dotakne m/ž odnosa, izađe na pljuvanje...
tuga...

definitivno. iz neke relativno normalne i zanimljive početne priče, čak i uvodne teze o kojoj bi se iole moglo normalno diskutovati, ekipica uredno istroluje sopstvene teme i pretvori ih u gomilu izdrqavanja i prosera tako da preostaje samo zezanje i provokacija. jer ko ozbiljan može više da prihvati ovakve generalizacije?
ybte, bubuljičavi klinac iz razreda moje mlađe ćerke, koji je po ponašanju potencijalni adam lanca, pokazuje više respekta prema ljudskom rodu od pojedinih ovde.

kad dođem na žene pljuvanje po muškarcima...
kad dođem na muškarce pljuvanje po ženama...
jedina je razlika što žene to rade mnogo suptilnije od ovog što se radi ovde...i ne znam više ni sam šta je gore...al je rezultat isti...mučnina mi jedna u stomaku i opšti pičvajz foruma...

ti se kibicanerko kanda lomiš između jedne i druge strane, čas si sa ženama čas sa muškarcima...

ne tenzijo, nego mi se smučilo da sve i jednu temu koju shvatim krajnje ozbiljno, sam postavljač dovede do apsurda praveći na taj način i od mene budalu.
jebga, što je previše previše je.
uvek sam na istoj strani, zdravog razuma i neke logike , koliko je to uopšte moguće.
po pitanju muško ženskih odnosa ne menjam mišljenje, ali ovde o tome više nije moguće normalno diskutovati.

uostalom, kad sam vam napisala da me predložite ovde za moderatorku, niko se nije javio..samo jedan, a i to bogzna zašto:lol:
a lepo vam rekoh da ću da budem objektivna i nepristrasna.
e sad se molite velikom manituu da vam na čelo ove male testosteronske zajednice administracija foruma dodeli muško.
:lol:

moderatorka je kriva ulazeci u obracun i pljuvacinom i degradiranjem korisnika a nakon toga zloupotrebljavanjem svojih nezasluzenih privilegija deljenjem banova secenjem postova brisanjem itd... jel te neka neko ucutkavao u zivotu i stavljao ruku preko usta ,a? nije lepo!!!!

moderatorka je kriva ulazeci u obracun i pljuvacinom i degradiranjem korisnika a nakon toga zloupotrebljavanjem svojih nezasluzenih privilegija deljenjem banova secenjem postova brisanjem itd... jel te neka neko ucutkavao u zivotu i stavljao ruku preko usta ,a? nije lepo!!!!
znam prijatelju da ona funkcioniše po tom sistemu...:ok:
ali nemoj, banovaće te što ih pominješ...vidiš da su pooštrili kriterijume kada je reč o pominjanju modova ne dozvoljavajući da se reč kaže o njima...cenzura do kraja...

onda bi one u platformama sto gamizu ko zavezane curke trebalo povaljati ispod tockova

- - - - - - - - - -

znam prijatelju da ona funkcioniše po tom sistemu...:ok:
ali nemoj, banovaće te što ih pominješ...vidiš da su pooštrili kriterijume kada je reč o pominjanju modova ne dozvoljavajući da se reč kaže o njima...cenzura do kraja...
ma ne moze ona meni nistaa , kako jos ne kapiras ,to je mrtvo razbusheno puvalo , video bi je da stane ispred mene i demonstira tu "snagu" , nestala bi ko zbrisana :lol:

Poslednja izmena:

Back