- Poruka
- 16.622
Od njega zavisi sve:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žene bi to sve gazile![]()
Zavisi i od zene, ali najcesce kad se posveti onim ulogama gde zaista moze da bude od koristi, a to su uloge majke i supruge.
ak amoli da priskoce u pomoc. te nase nezne, brizne zenice...
Ima i druge vrste žene ali u malom broju.
- - - - - - - - - -
E nemoj tako...ako u svima gledaš loše i zlo onda si ti takav. Žene manje zanimaju za kamere i zato ih retko ima.
Zavisi i od zene, ali najcesce kad se posveti onim ulogama gde zaista moze da bude od koristi, a to su uloge majke i supruge.
Nazalost,neke zene nisu dovoljno spremne za ovu ulogu.Kad majcinstvo omane nastanu ovakvi patoloski slucajevi a tu posle ni supruga ne pomaze.Da tragedija bude veca cesto biraju za suprugu zenu slicnu svojoj majci tako da se agonija samo produzava.Zalosno al sta se moze.
hahah ma kolko zena mi se zahvaljivalo za nesto sto sam uradio , ne zato sto su iskreno zahvalne ,vec zato sto one to nikad nebi ucinile za drugoga...
nemoj da te banuju...![]()
Od njega zavisi sve:
ovaj pedefe se pretvorio u pljuvaonicu po ženama...
misim kad god se neka tema dotakne m/ž odnosa, izađe na pljuvanje...
tuga...
ti se kibicanerko kanda lomiš između jedne i druge strane, čas si sa ženama čas sa muškarcima...
a el znaš kad će to bude...?e sad se molite velikom manituu da vam na čelo ove male testosteronske zajednice administracija foruma dodeli muško.
![]()
deja vu...a lepo vam rekoh da ću da budem objektivna i nepristrasna.
znam prijatelju da ona funkcioniše po tom sistemu...moderatorka je kriva ulazeci u obracun i pljuvacinom i degradiranjem korisnika a nakon toga zloupotrebljavanjem svojih nezasluzenih privilegija deljenjem banova secenjem postova brisanjem itd... jel te neka neko ucutkavao u zivotu i stavljao ruku preko usta ,a? nije lepo!!!!
ma ne moze ona meni nistaa , kako jos ne kapiras ,to je mrtvo razbusheno puvalo , video bi je da stane ispred mene i demonstira tu "snagu" , nestala bi ko zbrisanaznam prijatelju da ona funkcioniše po tom sistemu...
ali nemoj, banovaće te što ih pominješ...vidiš da su pooštrili kriterijume kada je reč o pominjanju modova ne dozvoljavajući da se reč kaže o njima...cenzura do kraja...