Muskarac vs Zena

Jok i ne bi. Bilo bi gore krvoprolice nego sto je danas. Zene nemaju neke vijuge koje imaju muskarci, kao sto muskarci nemaju neke vijuge koje imaju zene.

Zene nemaju smisao za organizaciju, a rata je bilo u matrijarhatu kada je vladala zena. Imas kao primer i Amazonke koje su sebi sekli sisu da bi mogli izvuci strelu.

pa ako muvaš neraspoloženu fulju
može samo ono da ti se iskršlejšti ili mlatne te s 3 prsta
al ebeš ga
ako muvaš neraspoloženoh fraera
može oko da tu bude zatvoreno 7 dana i da ti se rasklimaju kečevi
:(

Jok i ne bi. Bilo bi gore krvoprolice nego sto je danas. Zene nemaju neke vijuge koje imaju muskarci, kao sto muskarci nemaju neke vijuge koje imaju zene.

Zene nemaju smisao za organizaciju, a rata je bilo u matrijarhatu kada je vladala zena. Imas kao primer i Amazonke koje su sebi sekli sisu da bi mogli izvuci strelu.

e nemoj sad da se vredjamo!

Svojim odgovorom dokazujes da je tako. Umesto da dodje obrazlozi ti prebacujes na vredjanje.....
Nemaju, nije u zenskoj strukturi, nije joj dato genetski da bude organizator. Jednostavno ima tu falinku a ti slobodno pricaj da vredjam.

Zene nemaju samosvest i jasno logicno zakljucivanje, to je slabija strana zenskog mozga. To ne znaci da se isto ne moze razvijati. Moze, to trebaju raditi one koje ne zele ziveti u svakodnevici.

Poslednja izmena:
Alergije, svrabovi i slicno samo je povrsina, u neurotransmiterima nastaje kurslus. Makro ili mikro, sa energetske tacke gledista je jedno, ljudima to nikako ne dopire do mozga jer ne vide ocima. Psiholoski zajeb i nedostatak snage za promeniti stanje, tako tipicno za zene.

Mislim da se ovakve teme (vs) a u vezi musko zenskih odnosa ne trebaju otvarati jer mnogi nisu spremni za diskusiju i saslusati razlicita misljenja, vec deluju po instiktu dozivljajuci svako drugacije misljenje od njihovog kao atak na svoju licnost ili ti svoj pol.

Ne mislim na tebe vec citajuci slicne teme nijedna nije izasla na konstruktivno, uvek na prepirke. A kao po nekom nepisanom pravilu prekrsajima stradaju muskarci (95%) a zene (5%).

Kako ste svi ironicni..i mrziteljski raspolozeni.Pazi zena nema samosvest !!!!STA smo mi beslovesna polubica, ili smo na nivou zivotinja pa reagujemo samo instinktima?
Znaci da smo ne lestvici razvoja zastale,a vi ste otisli dalje?Da fizicki ste jaci-testosteron radi za vas....ali cesto vam udari u glavu,da i jednu i drugu,...i tada ste ovakvi kao na ovoj i slicnim temama.
Mi smo jin i jang,Nadopunjujemo se, jedno bez drugog je nemoguce,,prema tome u dualnom svetu u kom zivimo,postujmo jedni druge...ako vec nemozemo da se volimo.

Back