Muškarac vodolija

Ne bih baš rekla,...lično i iz mog ugla ne znam ni jednu Vodoliju sa gubitničkom pričom.
Mogu nakon zivota postati prica koja se slavi al za zivota uvijek vise izgube nego dobiju jel ti Tupac pobjednicka prica,Bob Marli koje se pamte nakon zivota al kao strana koja nije uspjela da ostvari nesto sta je htjela razumijes e sada nisu zaboravljeni imaju more obozavalaca to im je tezina koju nose i to je ok al to nisu pobjednicke price jel se nisu ostvarile e sada Cegevara vodolija je pobjednicka prica jel on je za zivota stradao al su se njegove ideje kasnije sprovele u djelo u Kubi

Vazduh nema bazu il neki temelj na koji ljudi mogu da se oslone od vazduha se moze prezivjeti al se ne moze zivjeti
Tačno! To je specifičnost svih vazdušnih znakova.U drugim ljudima i ne traže oslonac.Vodolija vrlo brzo proceni sa čime raspolaže.Mnogi budu baš kao "glina" u njihovim rukama.Rasplamsaće maštu on ima koji je imaju, politi hladnom vodom neku "usijanu" glavu, pokrenuti nekog na akciju,...svakako vrlo specifičan znak!
Inače predstoji nam era Vodolija! Biće jako puno izazova i verujem da će svet konačno biti postavljen na drugačijim "temeljima"!

Poslednja izmena:
Mogu nakon zivota postati prica koja se slavi al za zivota uvijek vise izgube nego dobiju jel ti Tupac pobjednicka prica,Bob Marli koje se pamte nakon zivota al kao strana koja nije uspjela da ostvari nesto sta je htjela razumijes e sada nisu zaboravljeni imaju more obozavalaca to im je tezina koju nose i to je ok al to nisu pobjednicke price jel se nisu ostvarile e sada Cegevara vodolija je pobjednicka prica jel on je za zivota stradao al su se njegove ideje kasnije sprovele u djelo u Kubi
Ofc,...napredne ideje nikada ne idu u zaborav!

Ofc,...napredne ideje nikada ne idu u zaborav!
Ne idu al ostaju kao ostvarene il neostvarene ako se ne ostvare onda su gubitnicke e sada ako su nesotvarene ne znaci da su bile lose neke su bile i dobre npr Hitlerove ideje su bile lose i neostvarene i samim tim su gubitnicke al ima i neostvarenih ideja koje su bile veoma dobre a opet se nisu ostvaril,npr bile je ideja Rasela da ljudi mogu da rade 3 sata dnevno i da se ostvari jedan dobar odrziv sistem al da li se taj ideja ostvarila pa nije

Ne idu al ostaju kao ostvarene il neostvarene ako se ne ostvare onda su gubitnicke e sada ako su nesotvarene ne znaci da su bile lose neke su bile i dobre npr Hitlerove ideje su bile lose i neostvarene i samim tim su gubitnicke al ima i neostvarenih ideja koje su bile veoma dobre a opet se nisu ostvarile
Pazi,...ideja predstavlja večnost! Na isti način kao i neko remek delo.Vodolija može nekom idejom izabrati Pu nečemu,ostali je mogu doraditi i realizovati.Hteli mi to priznati ili ne,nema genijalnijeg znaka od Vodolije.

Ne idu al ostaju kao ostvarene il neostvarene ako se ne ostvare onda su gubitnicke e sada ako su nesotvarene ne znaci da su bile lose neke su bile i dobre npr Hitlerove ideje su bile lose i neostvarene i samim tim su gubitnicke al ima i neostvarenih ideja koje su bile veoma dobre a opet se nisu ostvarile
Pazi,...ideja predstavlja večnost! Na isti način kao i neko remek delo.Vodolija može nekom svojom idejom "utabati" put ka nečemu,..ostali je mogu kasnije doraditi i realizovati.Hteli mi to priznati ili ne, upravo zbog toga i nema genijalnijeg znaka od Vodolije.Ofc, ukoliko smatra nešto za "bad Idea", biće potpuno nezainteresovana i rezervisana.
Tako meni prijatelj koji je Vodolija,hiljadu puta kaže, kako sam luda žena i nedokazana,...ali se meni uvek sviđaju njegove ideje i spremna sam tome izaći u susret.Dok, on kaže kako je svestan da ću ja "provrteti nebo i zemlju", kad rešim da nešto sprovedem u delo, što jeste tačno.

Poslednja izmena:

Back