Muškarac vodolija

Nikad nisam bila sa njima u vezi, ali ove koje poznajem nisu ni dosadni,niti su budale.Veliki su estete,načitani,obrazovani,kulturni,svestrani..nisu uopšte dosadni, više su atipični muškarci.Jako dobri prijatelji!
A'l zato jbš ti, muškarca koji se od mene bolje razume u modu i hranu! 😁

Imam dva ovna u uzoj porodici
Obadvoje imaju po brak iza sebe
I u drugom braku su sa Vodolijama
E ta jedna vodolija, supruga, kaze da za njih bas treba taj znak, kao u fazonu da ih smiri, spusti na zemlju itd
Kompatibilni su, fazon vatra i voda i tako to
Žene su drugačije! Muškarci su jako specifični.Bar po meni.Moj drug se dva puta razvodio (ja mu u šali kažem,da bi mene to napr.mrzelo,smaralo...),jako su tvrdoglavi iako tako možda ne deluju, na prvu loptu.
Mada,imam jedan takav par u okruženju.Moja koleginica je Ovnica, muž joj Vodolija.Oni super funkcionišu!

Žene su drugačije! Muškarci su jako specifični.Bar po meni.Moj drug se dva puta razvodio (ja mu u šali kažem,da bi mene to napr.mrzelo,smatralo...),jako su tvrdoglavi iako tako možda ne deluju, na prvu loptu.
Jesu izuzetno su tvdoglava bica muskarci ovnovi.
Ne znam za sve, ali za ovog iz moje porodice, vala jeste. Trebaju njegovoj zeni ponekad celicni zivci
A taj drugi ovan, mi je jedna baba. I ona je bogami tvrdoglava dosta.
Njima trebaju supruznici koji znaju sa njima.
Ne znam dal je zbog znaka ili prosto takvi smo u porodici XD ja se ipak nadam da je ovo prvo XD

Ne znam za sve, ali za ovog iz moje porodice, vala jeste. Trebaju njegovoj zeni ponekad celicni zivci
Ne znam dal je zbog znaka ili prosto takvi smo u porodici XD ja se ipak nadam da je ovo prvo XD
Ja sam napisala da su i muškarci Vodolije, takođe jako tvrdoglavi.Samo tako ne deluju!Kod njih je: "Tiha voda,breg roni".U principu,da...Ovnovi idu uz Vodolije, Vage, Strelčeve.Mda,uz Vodolije čak najbolje čini mi se.

Namerno sam otvorio ovu temu, jer sam vodolija i mogu reći da ne verujem u horoskop i u komentarima kako opisuju muškarce vodolije vidim samo neka poklapanja. Ne znam da li je slučajnost ili zvezde određuju crte ličnosti.

Back