gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Vaše mišljenje o muškarcima vodolijama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista ne valjaVaše mišljenje o muškarcima vodolijama?
Previse zenstveni?Nista ne valja
Previse u svojoj glavi,dosadni,ima ih i zenstvenih,vuku traume i kompleksePrevise zenstveni?
Ako si Ovnica, ti bi trebalo da im odgovaraš i obrnuto!Ja se s njima "pođžapam" za 5 min.Previse zenstveni?
Imam dva ovna u uzoj porodiciAko si Ovnica, ti bi trebalo da im odgovaraš i obrnuto!Ja se s njima "pođžapam" za 5 min.![]()
Žene su drugačije! Muškarci su jako specifični.Bar po meni.Moj drug se dva puta razvodio (ja mu u šali kažem,da bi mene to napr.mrzelo,smaralo...),jako su tvrdoglavi iako tako možda ne deluju, na prvu loptu.Imam dva ovna u uzoj porodici
Obadvoje imaju po brak iza sebe
I u drugom braku su sa Vodolijama
E ta jedna vodolija, supruga, kaze da za njih bas treba taj znak, kao u fazonu da ih smiri, spusti na zemlju itd
Kompatibilni su, fazon vatra i voda i tako to
Jesu izuzetno su tvdoglava bica muskarci ovnovi.Žene su drugačije! Muškarci su jako specifični.Bar po meni.Moj drug se dva puta razvodio (ja mu u šali kažem,da bi mene to napr.mrzelo,smatralo...),jako su tvrdoglavi iako tako možda ne deluju, na prvu loptu.
Ja sam napisala da su i muškarci Vodolije, takođe jako tvrdoglavi.Samo tako ne deluju!Kod njih je: "Tiha voda,breg roni".U principu,da...Ovnovi idu uz Vodolije, Vage, Strelčeve.Mda,uz Vodolije čak najbolje čini mi se.Jesu izuzetno su tvdoglava bica muskarci ovnovi.
Ne znam za sve, ali za ovog iz moje porodice, vala jeste. Trebaju njegovoj zeni ponekad celicni zivci
A taj drugi ovan, mi je jedna baba. I ona je bogami tvrdoglava dosta.
Njima trebaju supruznici koji znaju sa njima.
Ne znam dal je zbog znaka ili prosto takvi smo u porodici XD ja se ipak nadam da je ovo prvo XD
Namerno sam otvorio ovu temu, jer sam vodolija i mogu reći da ne verujem u horoskop i u komentarima kako opisuju muškarce vodolije vidim samo neka poklapanja. Ne znam da li je slučajnost ili zvezde određuju crte ličnosti.Jesu izuzetno su tvdoglava bica muskarci ovnovi.
Ne znam za sve, ali za ovog iz moje porodice, vala jeste. Trebaju njegovoj zeni ponekad celicni zivci
A taj drugi ovan, mi je jedna baba. I ona je bogami tvrdoglava dosta.
Njima trebaju supruznici koji znaju sa njima.
Ne znam dal je zbog znaka ili prosto takvi smo u porodici XD ja se ipak nadam da je ovo prvo XD
Auu, nisam shvatila bila bas. Slazem se sa tobomJa sam napisala da su i muškarci Vodolije, takođe jako tvrdoglavi.Samo tako ne deluju!Kod njih je: "Tiha voda,breg roni".U principu,da...Ovnovi idu uz Vodolije, Vage, Strelčeve.Mda,uz Vodolije čak najbolje čini mi se.
A ja sam na primer za tebe mislila, imala osecaj da si strelac u horoskopuNamerno sam otvorio ovu temu, jer sam vodolija i mogu reći da ne verujem u horoskop i u komentarima kako opisuju muškarce vodolije vidim samo neka poklapanja. Ne znam da li je slučajnost ili zvezde određuju crte ličnosti.
Ma,ok!Auu, nisam shvatila bila bas. Slazem se sa tobom
Mozda sam nekada tvrdoglav, modu i hranu ne pratim, ali se lako snađem u tome, a da sam ženstven, dosadan, kompleksaš to i nisam baš.Auu, nisam shvatila bila bas. Slazem se sa tobom
Što?A ja sam na primer za tebe mislila, imala osecaj da si strelac u horoskopu
Pa ne znam, nesto telepatsko, ne znam
Za strelce kažu da su emotivci i avanturisti, a ja sam u dupla vodolija, a u stvari jesam avanturista i emotivac, tako da u tom kontekstu nisi omašila.Pa ne znam, nesto telepatsko, ne znam
Pa da, to ti kazemZa strelce kažu da su emotivci i avanturisti, a ja sam u dupla vodolija, a u stvari jesam avanturista i emotivac, tako da u tom kontekstu nisi omašila.
Auuu...brate! Pa ti si hodajući "kosmos"!Za strelce kažu da su emotivci i avanturisti, a ja sam u dupla vodolija, a u stvari jesam avanturista i emotivac, tako da u tom kontekstu nisi omašila.
Ne znam baš u kom smislu, možda.Auuu...brate!Pa ti si hodajući "kosmos"!
Previše "u oblacima"!Nije to loše, samo nije za svakog.Ne znam baš u kom smislu, možda.![]()