Muskarac Ribe/Skorpija, zena Bik/Vaga

Nedjma

Početnik
Poruka
32
Zdravo svima!

Možete li mi reci , posebno ljudi koji se razumeju u astrologiju, sta se moze očekivati od kombinacije muskarac Ribe/Skorpija, i zena Bik/Vaga?

Posto je sudbinska veza u pitanju, tako izgleda, mi smo nenormalno povezani i seksualno i mentalno, a veza je na daljinu, ovo sto osećamo jedno prema drugome ja iskreno nisam ovako nesto osetila do sad...ludački je i...prejako.
Da li je stvarno tako u ovoj kombinaciji?

Sta možete reći o ovoj kombinaciji i odnosu?
I kako se žena ponašati?

Hvala unapred i iskreno se nadam da ce tema potrajati neko vreme bar! 🙏
:shy:

Zdravo svima!

Možete li mi reci , posebno ljudi koji se razumeju u astrologiju, sta se moze očekivati od kombinacije muskarac Ribe/Skorpija, i zena Bik/Vaga?

Posto je sudbinska veza u pitanju, tako izgleda, mi smo nenormalno povezani i seksualno i mentalno, a veza je na daljinu, ovo sto osećamo jedno prema drugome ja iskreno nisam ovako nesto osetila do sad...ludački je i...prejako.
Da li je stvarno tako u ovoj kombinaciji?

Sta možete reći o ovoj kombinaciji i odnosu?
I kako se žena ponašati?

Hvala unapred i iskreno se nadam da ce tema potrajati neko vreme bar! 🙏
:shy:
Nije nemoguće ako se oslanjate na instinkt i posvećeni ste jedno drugom. Možete se dobro dopunjavati.

Generalno, Ribe su fascinirane Bikovom emocionalnom stabilnošću, a Bik voli toplinu i srce Riba.
Možda se sukobite zbog Bikove tvrdoglavosti i nestalne prirode Riba, ali komunikacija i saosećanje jedno prema drugom mogu pomoći

Da, mnogo smo povezani.
Ali s druge strane.....on je čudan.

Govori mi da mu nedostajem, svakakve reci koje nije pre našeg upoznavanja, živimo u različitim državama ali smo se skoro upoznali i stvarno je bilo filmski...

Svakog dana se cujemo po ceo dan, evo vec 2 ipo nedelje od vidjenja...

Medjutim, on radi nesto sto me je izludjivalo i na početku...
Posto na instagramu prati jako malo ljudi svega 50, ZENA UGLAVNOM, lako mi je da primetim kada usprati nekog novog..

On je pre upoznavanja skoro svaki dan uspracivao novu devojku....
Od kad smo se videli se smirio....

Sada opet...evo ovog jutra uspratio je ponovo....kako je moguce da radi te stvari a meni govori o osecanjima? (Sto me je iznenadilo i nisam očekivala )

Kako ja njemu da verujem? Kako da de postavim?
Da li misliš da je to u redu , iskreno?

Da li da mu kazem da više be mogu da izdržim to (a vec sam mu jednom skrenula pažnju) ili da ćutim i samo se odaljim od njega?

Zasto ima želju za uspostavljanjem kontakta sa nekim drugim?

A veruj mi, nasa konekcija je nesto sto nisam.nikad pre osetila.....I on to isto kaze...

Ne znam sta da radim 😭

Da, mnogo smo povezani.

Govori mi da mu nedostajem, svakakve reci koje nije pre našeg upoznavanja, živimo u različitim državama ali smo se skoro upoznali i stvarno je bilo filmski...

Posto na instagramu prati jako malo ljudi svega 50, ZENA UGLAVNOM, lako mi je da primetim kada usprati nekog novog..

Sada opet...evo ovog jutra uspratio je ponovo....kako je moguce da radi te stvari a meni govori o osecanjima? (Sto me je iznenadilo i nisam očekivala )

Da li da mu kazem da više be mogu da izdržim to (a vec sam mu jednom skrenula pažnju) ili da ćutim i samo se odaljim od njega?

A veruj mi, nasa konekcija je nesto sto nisam.nikad pre osetila.....I on to isto kaze...

Ne znam sta da radim 😭
Podznak je ono što u stvari jesi, ono što ti se mota po glavi. Njemu je Škorjia. Škorpija ima jak seksualni naboj. Ako se tome dodaju mlade godine onda je to samo pojačano a i potpuno normalno.

Sa druge strane, to ne znači da on ne može da se skrasi.

Tebi je podznak Vaga, stalno nešto odmeravaš. Zato, budi smirena i ne odustaj tako lako.

Da, mnogo smo povezani.

Ne znam sta da radim 😭
Daljina cini svoje,da ste zajedno ne bi bilo ni zelje ni prilike za drugim osobama

Podznak je ono što u stvari jesi, ono što ti se mota po glavi. Njemu je Škorjia. Škorpija ima jak seksualni naboj. Ako se tome dodaju mlade godine onda je to samo pojačano a i potpuno normalno.

Sa druge strane, to ne znači da on ne može da se skrasi.

Tebi je podznak Vaga, stalno nešto odmeravaš. Zato, budi smirena i ne odustaj tako lako.

Jeste, jako, jako je seksualan. Iskreno nikada se nisam susrela sa ovolikom količinom strasti kao ovu koju osecam prema njemu. I Skorpije su mi stalno pripisivali, mom znaku, ali nikada nisam bila sa Skorpijom.
Kad sam saznala njegov podznak sve mi je bilo jasno...zasto nas dvoje ovoliko gorimo od zelje jedno za drugim.
Nas odnos je povezan i mentalno i fizički.
On sve okreće na seks.

Ali isto tako mi je rekao da mu nedostajem (ne živimo u istoj drzavi) , i pokazao je dozu ljubomore.
Ali zahteva neke stvari i kad ja ne ispunim, on kao da me kaznjava!
Svaki put tako.

Na primer sa praćenjem devojaka.

Ja ne znam sta da radim, danas sam bila hladna jer sam videla da ej opet zapratio novu, on evo vec 5 sati ne pise nista a obično pita sta nije u redu.
Pogotovo nakon upoznavanja uživo, jos imamo intenzivniji i strastveniji pristup jedno drugom.
Pokazuje mi video svoje porodice takođe, upućuje me u sve, salje slike gde ide...kao da zeli da ne sumnjam.

A sa druge strane prati te devojke na instagramu...prati jako malo njih tako da je ovo poseban krug ljudi koje prati.

Zasto to radi ako ima pažnju od mene i ovakvu povezanost izmedjbanas? Na sve načine pokusavam da ga zadovoljim cak i ovako daleko 😭

Glavno pitanje ovde je sta JA da uradim, da li prosto se odaljiti od njega, ili mu reci direktno kako se osecam?
Pokazem li ranjivost da li ce to biti lose?

Da li ce me manipulisati posle? Ili je dobra stvar...ne znam vise 😭

Daljina cini svoje,da ste zajedno ne bi bilo ni zelje ni prilike za drugim osobama
Znam 😭
Ali isto tako mi je rekao da mu nedostajem (ne živimo u istoj drzavi) , i pokazao je dozu ljubomore.
Svaki put tako.

Ja ne znam sta da radim, danas sam bila hladna jer sam videla da ej opet zapratio novu, on evo vec 5 sati ne pise nista a obično pita sta nije u redu.
Pogotovo nakon upoznavanja uživo, jos imamo intenzivniji i strastveniji pristup jedno drugom.
Pokazuje mi video svoje porodice takođe, upućuje me u sve, salje slike gde ide...kao da zeli da ne sumnjam.

A sa druge strane prati te devojke na instagramu...prati jako malo njih tako da je ovo poseban krug ljudi koje prati.

Zasto to radi ako ima pažnju od mene i ovakvu povezanost izmedjbanas? Na sve načine pokusavam da ga zadovoljim cak i ovako daleko 😭

Jeste da je daljina ali sta uraditi? Jer oboje osećamo sigurna sam...

Znam 😭
Svaki put tako.

Jeste da je daljina ali sta uraditi? Jer oboje osećamo sigurna sam...
Desilo mi se vise puta, nisam ni verovao da je moguca takva bliskost,razumevanje i lozenje,ali daljina sjebe sve, koliko god bio posvecen sa obe strane bude sumnje,ne znam njemu sta je u glavi ne vredi nagadjati,samo mora sto pre da se presece hocete li napraviti nesto ozbiljno ili ne,da se ne bi zamlacivali tim net glupostima

Desilo mi se vise puta, nisam ni verovao da je moguca takva bliskost,razumevanje i lozenje,ali daljina sjebe sve, koliko god bio posvecen sa obe strane bude sumnje,ne znam njemu sta je u glavi ne vredi nagadjati,samo mora sto pre da se presece hocete li napraviti nesto ozbiljno ili ne,da se ne bi zamlacivali tim net glupostima
Istina :(

Ali sta ja da uradim, koji korak, s obzirom da prati te devojke a meni govori o osecanjima ......

Da li je dobro pokazati mu ranjivost moju ili ne?da li mu reci da ne volim to sto ih prati i dalje, ili da samo zaćutim i ne pisem mu nista ....

Ja cu poludeti 😭

Istina :(

Ali sta ja da uradim, koji korak, s obzirom da prati te devojke a meni govori o osecanjima ......

Da li je dobro pokazati mu ranjivost moju ili ne?da li mu reci da ne volim to sto ih prati i dalje, ili da samo zaćutim i ne pisem mu nista ....

Ja cu poludeti 😭
U svakom slucaju pratio ili ne vas napredak se ne resava time i ne zavisi od toga,zato nema potrebe da se oko toga trosis, nego konkretno preseces jel imate ozbiljnu pricu da budete zajedno ili ne

Back