Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

O, sta svasta necu procitati!
Kako bi nekom gladnom detetu na ulici kupili kiflu i jogurt kada se cigane oko rodjene dece?

U stvari, sto se ja uopste cudim? :lol:

Za ovo javna rep, da se zna.

Inace, moram nesto Urosiuss-u da kazem. Nemam nista protiv da volis kintu, pa razne sam strasti video do sada. Evo, Zlozi ima 10 pari cizama, 25 pari patika i 120 pari cipela. Nista strasno, njena je kinta i kraj price.

Ali, zapamti jedno, devojke ne vole cicije. Ne mislim da od tebe traze avione i kamione, ali ako nisi malo galantan prema nekoj devojci dobices nogu u donji deo ledja.

Inace, procitah danasnjih 16 strana i ljudi su svasta pisali. Lepo.

Za ovo javna rep, da se zna.

Inace, moram nesto Urosiuss-u da kazem. Nemam nista protiv da volis kintu, pa razne sam strasti video do sada. Evo, Zlozi ima 10 pari cizama, 25 pari patika i 120 pari cipela. Nista strasno, njena je kinta i kraj price.

Ali, zapamti jedno, devojke ne vole cicije. Ne mislim da od tebe traze avione i kamione, ali ako nisi malo galantan prema nekoj devojci dobices nogu u donji deo ledja.

Inace, procitah danasnjih 16 strana i ljudi su svasta pisali. Lepo.

zahebala me je bogi i to najstrasnije...ona ima 300 pari obuce, nema vise gde da stane u stanu, ona sedi na terasi, dok cipele okupiraju stan :zcepanje:

mada ni kvinsi ne zaostaje, nego se ona dobro prikriva tako sto poklanja obucu. :lol:

Ozenio se tom devojkom, javili na vestima
Ghelyon.gif

ljudi, ne mesajte tudju decu u raspravu...svako ko to bude radio otici ce automatski u ban
Povodom istog, posto nisam bila tu, A Ursula mi je poslala reputaciju u kojoj mi pominje decu, samo da joj porucim da jedan na jedan rasprava, i komentari su ok. I da je ispao jos jadniji i tuzniji.
Jok, ona nece da se uda jer decko ne ispunjava uslove za muza.

Inace je supre za neobavezno zezanje. Tako sada zive odvojeno

svako kod svoje mame i tatae. Najbolje moguce resenje.

Hoce kucka alimentaciju. Dupe zinulo za 5.000 ... nije ni ona luda... :malav:

Povodom istog, posto nisam bila tu, A Ursula mi je poslala reputaciju u kojoj mi pominje decu, samo da joj porucim da jedan na jedan rasprava, i komentari su ok. I da je ispao jos jadniji i tuzniji.

Hoce kucka alimentaciju. Dupe zinulo za 5.000 ... nije ni ona luda... :malav:

Tebi jos uvek samo alimentacija u glavi?

- - - - - - - - - -

Ovo su bre fine cure skoro pa zene.

Back