marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
i ja sam imala muskog masera,nikad mi nije palo na pamet da mi bude neprijatno,pa to je isto kao ginekolog
mislim iznenadjena sam odgovorima,sto vam bre neprijatno
nego mene jedno interesuje,jednom mi jedna devojcica(mislim esteticarka) masirala sike,ja sam cutala,bila sam malo sokirana jer mi nikad nisu to radili na masazi
je l to normalno ponasanje
...hihihi...desilo se mojoj sestri...muž joj za rođendan uplatio fensi paket za rođendan: masaža+pedikir+ spa sa ispijanjem šampanjca na vrhu nekakvog hotela ( radi se o siromašnoj Švajcarskoj)...I ode ona,legne na sto kad eto ti muškog masera. Sve je bilo dobro dok joj masirao leđa, onda joj rekao da se okrene , skinuo peškirče koje je ona grčevito stezala i krenuo da joj masira grudi...Blam me pojede, priča ona, jedva izdržah , sve žmureći i maksimalno stegnuta, gde je on samo ponavljao : Opustite se, pa opustite se...I kaže- jedva sam čekala da se "poklon" završi, odem kući nekako sve u sebi misleći: Ma, baš me briga , ionako ga više nikad neću videti u životu...Kad za dva dana nekakav roditeljski sastanak, vidim ja onog istog masera, došao detetu na roditeljski...uljudno mi se javi a ja tek onda u zemlju da propadnem...Od tada salje zeta na roditeljski...
P.S. ja verujem da je neki Šipac bio u pitanju...