muskarac maser

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
jeste li bile ikada ili biste bile kod muskarca koji masira..naravno ima svoju registrovanu da kazem ordinaciju...sta bi na to rekao vas muskarc? Mozda kazete, svasta sto da ne pa ne zivim ja sa primitivcem...ovo je 21. vek...Iznenadile biste se koliko njih to ne moze ni da zamisli a kamoli svari...

jeste li bile ikada ili biste bile kod muskarca koji masira..naravno ima svoju registrovanu da kazem ordinaciju...sta bi na to rekao vas muskarc? Mozda kazete, svasta sto da ne pa ne zivim ja sa primitivcem...ovo je 21. vek...Iznenadile biste se koliko njih to ne moze ni da zamisli a kamoli svari...

Моја бивша је ишла на масажу код мушкарца...

А ја сам стајао поред њих с бејзбол палицом... :lol::lol::lol:

Ја , лично, не бих волела да ме масира мушкарац.;)
Било би ми непријатно.

Imala sam masera,svet ga nema.Bilo je to 90tih...nisam bila udata,bila sam u dugoj i ozbiljnoj vezi:roll:
On nam je dolazio kuci i masirao i mene i mog decka( on se doduse vise bunio sto ce muskarac da ga pipka nego sto ce mene!) i stalno smo se zezali na tu temu.

Celo drustvo je znalo za naseg masera i nase zezanje na tu temu...Cak se spekulisalo da on utice na kvalitet naseg odnosa..mislim veze;):lol::lol::lol:

ja ne podnosim da me masira zena.svaki put posle masaze budem nekako s.*****na.ranije sam odlazila kod tipa kiroprakticara i bas mi je prijalo.sta znam,musko je musko...moze zena lepo da se opusti...

i ja sam imala muskog masera,nikad mi nije palo na pamet da mi bude neprijatno,pa to je isto kao ginekolog
mislim iznenadjena sam odgovorima,sto vam bre neprijatno
nego mene jedno interesuje,jednom mi jedna devojcica(mislim esteticarka) masirala sike,ja sam cutala,bila sam malo sokirana jer mi nikad nisu to radili na masazi
je l to normalno ponasanje

i ja sam imala muskog masera,nikad mi nije palo na pamet da mi bude neprijatno,pa to je isto kao ginekolog
nego mene jedno interesuje,jednom mi jedna devojcica(mislim esteticarka) masirala sike,ja sam cutala,bila sam malo sokirana jer mi nikad nisu to radili na masazi
Па Линда о томе причам.:lol:
Мис'им, боле ме уши ако ће да ми масира само леђа...али ако ми ради масажу целог тела? Па хало?:lol: Не свиђа ми се да ме пипка неко с ким нисам интимна баш свуда.
Па још да се то понавља, из масаже у масажу...:mrgreen:
То ми је исто као кад бих ишла на интимну депилацију код мушког козметичара.
Ако нисте знале и то је могуће!:mrgreen:

Па Линда о томе причам.:lol:
Мис'им, боле ме уши ако ће да ми масира само леђа...али ако ми ради масажу целог тела? Па хало?:lol: Не свиђа ми се да ме пипка неко с ким нисам интимна баш свуда.
Па још да се то понавља, из масаже у масажу...:mrgreen:
То ми је исто као кад бих ишла на интимну депилацију код мушког козметичара.
Ако нисте знале и то је могуће!:mrgreen:
znaci to je normalno?nisam sexualno iskoriscena?:lol:

jao,odvratno,i mene je tako jedna masirala u tunisu,bilo je odvratno.posle sam plakala muzu u sobi.radije bih pet muskih nego jedna zena(jel pet mnogo:eek:)

Back