Muškarac koji igra

gost 410191

elita
Poruka
27.982
Namerno postavljam pitanje na Ženama a mogu da odgovore svi
Da li vam je sexy kad muškarac zna da igra i igra na svadbi ili veselju ili vam je to out
I da li je pederski ili nije sa aspekta muškaraca?
Za žene se vezuje da lepo plešu
Ne računam kolo to svaki Srbin zna i igra na nekom veselju
Jel vaš mačo men ćuti u ćošku i gleda kolce ili se uvati i igra?

Znam samo valcer, podučavali me baka i tata ( :

Ne bih vrteo gujicom i u onim cipelama, nema tijeh šoldi....

E, znam ono hip-hop msm zno sam kad sam bio klinja...da pravim helikopter i tako to.

Obožavam žene koje lepo plešu. Posebno balerine. Oh!

Ček, kolo..el znam..ne, znam da se ufatim za neku i kao ono, dva nazad, dva napred, saplitjem se, tako nešto..ne volim svadbe.

Moj muž ne voli da igra i to je njegova stvar kao što ja volim
Ume da igra ali ne voli
Meni je lepo kad muško ume da igra ali bih rekla da to zavisi od osobe do osobe
Nekima to stoji a nekima ne
Meni je na primer super da vidim kolovođu koji cepa kako igra, a onda sam videla jednog komšiju u kolu i pokidala se od smeha

Моја муж уме да игра, али је лењо...зато ја морам и за себе и за њега, шта ћу.
Волим кад људи умеју да играју коло, онако лако, да не додирују земљу, волим кад умеју да плешу као да клизе, волим кад скачу уз рокенрол као да им је задње у животу...

I ja volim kad neko lepo pleše i kad to lepo izgleda
Al nešto se muški ne prihvataju toga
Dok su mladi da žurke i to a kad se ožene ništa igra ništa ples
Il možda grešim?
Па не постизавају после, хлади се предјело, греје се ракија :rotf:

Namerno postavljam pitanje na Ženama a mogu da odgovore svi
Da li vam je sexy kad muškarac zna da igra i igra na svadbi ili veselju ili vam je to out
I da li je pederski ili nije sa aspekta muškaraca?
Za žene se vezuje da lepo plešu
Ne računam kolo to svaki Srbin zna i igra na nekom veselju
Jel vaš mačo men ćuti u ćošku i gleda kolce ili se uvati i igra?
Meni je super kada muskarac zna da igra kolo. Ali mi nije toliko bitno kod partnera. Samo bi me pre privukao muskarac (kog ne poznajem) koj igra nego neki koj sedi smoren sa strane. Pa makar to bilo i kolo u pokusaju. A sto se ostalih plesova tice...odbojan mi je balet na primer. Cak i dok sam se bavila baletom muskarci u helankama mi nisu bili jasni. Svidja mi se kada muskarac zna onaj klasican ples,ne znam kako se tacno zove. A sto se nekog hip hopa tice to mi je kul jer sam se i time bavila kratak period ali mi nije nista specijalno,bilo je kada sam bila mladja.

I ja volim kad neko lepo pleše i kad to lepo izgleda
Al nešto se muški ne prihvataju toga
Dok su mladi da žurke i to a kad se ožene ništa igra ništa ples
Il možda grešim?
Док су млади мушки изгарају, а касније са плесом стоје као и са сексом - прате посредством медија како то други раде и уживају.

Волим и ја игру, весеље, музику, плесаче... оно шизење, лудење, хаварија... од малих ногу... у основној школи су ми часови плеса били најомиљенија ваннаставна активност, а као пубертетлија сам умео у дискаћу са екипом да заиграм и кан кан под утицајем алкохола и добре атмосфере... коло не умем да играм, заборавило се, ретко посећујем свадбе и сличне приредбе... а на рок концертима буде ''подигнимо руке горе да играмо све до зоре'', ђуска се брате, цупка и скакуће по пензионерски... ма као секс, исто је то...

volim da đuskam, oduvek sam u stvari volela, neko vreme sam bila u Špancu ali sam morala da prekinem,
sviđa mi se kad muško zna da igra, kad ima dobar osećaj za ritam i siguran je u sebe i ne boji se čak i kad
pogreši neki korak, nebitno...mislim da su uopšte ljudi koji vole da igraju slobodnog duha, veseli i vedri a i
karakter im bude nekako takav...

Ja da nisam vako lenja ko što jesam i sad bih mogla svaki dan da igram
Obožavam ples
I volim kad muškarac lepo igra
Što je retkost
И ја волим плес и музикална сам врло. Али сваки плес ,изузев кола је л' те , ми је превише интиман да бих се на било којој прослави дохватила с мушкарцем само зато што уме. Осим с братом, који је такође озбиљан плесач али како не живи овде, ретко се срећемо на прославама. :)
Тако да сам утеху тражила у рекреативном балету.

volim da đuskam, oduvek sam u stvari volela, neko vreme sam bila u Špancu ali sam morala da prekinem,
sviđa mi se kad muško zna da igra, kad ima dobar osećaj za ritam i siguran je u sebe i ne boji se čak i kad
pogreši neki korak, nebitno...mislim da su uopšte ljudi koji vole da igraju slobodnog duha, veseli i vedri a i
karakter im bude nekako takav...
Вечерас смо суђене једна другој. :lol:

Back