Muskarac kojem se divite

ma ko bre hebe svasta, samo klinci su toliko ugroyeni..cim predjes 30 boli te bash da se smaras
moj je komentar bio usmeren u pravcu sta se od onog sto ti se ne svidja moze tolerisati. a uvek se nesto ne svidja..

ma ko bre hebe svasta, samo klinci su toliko ugroyeni..cim predjes 30 boli te bash da se smaras
moj je komentar bio usmeren u pravcu sta se od onog sto ti se ne svidja moze tolerisati. a uvek se nesto ne svidja..

baš onomad sam pričo jednom mladom kolegi kako se skala snižava obrnuto srazmerno godinama :sad2:
znaš ono...kolega nije valjda da bi to jebbo ?
o da, kolega...jebbo bi
:lol:

Pa znaš sve...ne mogu sad da pišem šta mi smeta kod žena,ispašće da mi smeta sve.A nije tako.

- - - - - - - - - -

pa dobro to svašta je relativno, al ako imaš skalu i ono najniže je bolje od šake
Ja sam uvek bio probirač,nikad ono drugo.

saću ti kaem onu što je znaš -+ od probirača nema jebača - al to je njesra izreka, misim namenjena nejepcima poput mene koji jelda nemaju kriterijum, al fino je što imaš kriterijum...al opet kaem zavisi kakva ti skala

Zene da li je bilo u vasem zivotu muskaraca koji su vam se jako, jako svidjali a da oni nisu marili za vas?

Da li ste pokusavale nesto? jeste li uspele? kako?

Kakav je to muskarac kojem se vi divite?
pa kad nekog ne zanimam vrlo brzo i ta osoba mene prestane da zanima, nemam valjda taj mehanizam u sebi da guram po svaku cenu, patim godinama i slicno i to za nekim ko mi se eto svideo a ja njemu ne ili u jos boljoj varijanti da ne zna ni da postojim :lol: missim generalno i muskarci i zene koji pokusavaju po svaku cenu sa nekim su u mojoj knjizi klasifikovani ko manijaci, a svakako ne bih volela da ja tako nekome dahcem za vrat jer necu da odustanem...misim blama ybt.

..onaj kome sam se divila nije vise medju zivima...ovo ostalo, nekog postujem manje nekog vise i to je to od prilike..ima par osoba koje cenim kao ljude jer su dokazali
da to i jesu...o mnogima ne bih ni slova sa tastarute trosila...

Ja se divim ovom coveku.:ok: Heroj.:cool:
Vilama ubio pse koji su mu zaklali ovcu

S.M. | 21. 01. 2014. - 16:17h | Foto: N. Marković - Ilustracija | Komentara: 24
Toplica D. (31) iz sela Brežane kod Požarevca vilom je ubio tri psa lutalice, koji su u toru napali njegove ovce i jednu usmrtili.

Kada je ušao u tor da odbrani ostale ovce razjareni psi su nasrnuli na njega a on je braneći se vilom udarao po njima i ubio ih.

Uviđajem policija je utvrdila da je jedna ovca mrtva a 10 su izujedane. O ovom događaju obevešteno je tužilaštvo u Požarevcu.

Back