DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
pa dobro to svašta je relativno, al ako imaš skalu i ono najniže je bolje od šake
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti to?Kad imam ženu,ima i sexa,osim ako je neko trenutno bolestan,odsutan i slično.Ne daj da te buni Dilajt,on je previše gledao Dačića na TVu,od toga oće sve da padne.pa koja je poenta ako nema sexa?platonska ljubav?![]()
ma ko bre hebe svasta, samo klinci su toliko ugroyeni..cim predjes 30 boli te bash da se smaras
moj je komentar bio usmeren u pravcu sta se od onog sto ti se ne svidja moze tolerisati. a uvek se nesto ne svidja..
Pa znaš sve...ne mogu sad da pišem šta mi smeta kod žena,ispašće da mi smeta sve.A nije tako.ma ko bre hebe svasta, samo klinci su toliko ugroyeni..cim predjes 30 boli te bash da se smaras
moj je komentar bio usmeren u pravcu sta se od onog sto ti se ne svidja moze tolerisati. a uvek se nesto ne svidja..
Ja sam uvek bio probirač,nikad ono drugo.pa dobro to svašta je relativno, al ako imaš skalu i ono najniže je bolje od šake
Kakva god bila,uvek se zaebeš.Kad se dopadaš ženi,ona je slatka,fina,oličenje vrline,sve zna,sve ume,prosto leti,ništa joj nije teško.saću ti kaem onu što je znaš -+ od probirača nema jebača - al to je njesra izreka, misim namenjena nejepcima poput mene koji jelda nemaju kriterijum, al fino je što imaš kriterijum...al opet kaem zavisi kakva ti skala
Ne znam,ja ne trčim tek tako,za bilo kakvom prolaznicom.dosad sam se zezo, saću ozbiljno
u čemu misliš da se zajebeš ? u proceni ? ok zajebeš se u proceni ali ostalo zavisi od tebe...kako prostreš tako ćeš da legneš
Pa da,mi uvek mislimo da smo glavni.A da li je to tako?ja nisam ni kazao da treba da trčiš, samo kaem da većina stvari zavisi od tebe u vezi, ne samo od nje
osim ako si maler da naletiš na neko đubre od žene
tejkitizi veri sloli amigo.Kakva god bila,uvek se zaebeš.Kad se dopadaš ženi,ona je slatka,fina,oličenje vrline,sve zna,sve ume,prosto leti,ništa joj nije teško.
neZene da li je bilo u vasem zivotu muskaraca koji su vam se jako, jako svidjali a da oni nisu marili za vas?
Da li ste pokusavale nesto? jeste li uspele? kako?
Kakav je to muskarac kojem se vi divite?
Divim se srpskom muskarcu koji uspeva i pored svih zivotnih problema u kojima se nalazimo, da bude sarmantan , duhovit, zanimljiv, sexy i pozeljan
pa kad nekog ne zanimam vrlo brzo i ta osoba mene prestane da zanima, nemam valjda taj mehanizam u sebi da guram po svaku cenu, patim godinama i slicno i to za nekim ko mi se eto svideo a ja njemu ne ili u jos boljoj varijanti da ne zna ni da postojimZene da li je bilo u vasem zivotu muskaraca koji su vam se jako, jako svidjali a da oni nisu marili za vas?
Vilama ubio pse koji su mu zaklali ovcu
S.M. | 21. 01. 2014. - 16:17h | Foto: N. Marković - Ilustracija | Komentara: 24
Toplica D. (31) iz sela Brežane kod Požarevca vilom je ubio tri psa lutalice, koji su u toru napali njegove ovce i jednu usmrtili.
Kada je ušao u tor da odbrani ostale ovce razjareni psi su nasrnuli na njega a on je braneći se vilom udarao po njima i ubio ih.
Uviđajem policija je utvrdila da je jedna ovca mrtva a 10 su izujedane. O ovom događaju obevešteno je tužilaštvo u Požarevcu.
ceni se.
uz mocni penis i pun novcanik![]()
jes da uspeva kur moj.
vecina je shebana, nadrakan, i neuroticna. isto ko i zene.
Zene da li je bilo u vasem zivotu muskaraca koji su vam se jako, jako svidjali a da oni nisu marili za vas?