Da Li vas mogu privuci muskarci koji ponasanjem privlace paznju potpuno nepoznatim ljudima...koji se oblace namerno bzvz da bi bili posebni, koji jednostavno izigravaju klovna zasmejavaju druge?...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, privlace me ozbiljni muskarci.Da Li vas mogu privuci muskarci koji ponasanjem privlace paznju potpuno nepoznatim ljudima...koji se oblace namerno bzvz da bi bili posebni, koji jednostavno izigravaju klovna zasmejavaju druge?...
Da Li vas mogu privuci muskarci koji ponasanjem privlace paznju potpuno nepoznatim ljudima...koji se oblace namerno bzvz da bi bili posebni, koji jednostavno izigravaju klovna zasmejavaju druge?...
Ne privlače me ali me ni ne zasmejavaju. Ne okrećem se na ulici za onima koji odudaraju od ostalih, preletim pogledom preko njih jednako kao i preko običnih.Da Li vas mogu privuci muskarci koji ponasanjem privlace paznju potpuno nepoznatim ljudima...koji se oblace namerno bzvz da bi bili posebni, koji jednostavno izigravaju klovna zasmejavaju druge?...
Uuu.. ovaj prvi dasa je vrh! Njam,njam...evo ne znam
tema je vrlo kompleksna
Pogledajte prilog 581584
Pogledajte prilog 581585
Pogledajte prilog 581586
Pogledajte prilog 581587
I ja nosim takve platnene tašne, vidim da ih nose i muškarci, meni to nije ni smešno ni ružno.Ovo kao da je tema o onom nasem sto crta po sebi koke nosilje.zaboravila sam nik
Inace sam ja uvek sizela na decu sto nece da obuku nista sto drugi ne nose,frka im je da budu drugaciji.i uvek sam govorila,budi ti prvi,nametni modu,ne boj se da budes razlicit
Veliki sin je to bukvalno prihvatio,pa seta sa platnenom vrecicom(mogla bi biti recimo za hleb,ili za neku nabavku) isprane belo krem boje,na kojoj je neka reklama za srafove .u njoj nosi knjigu da ima sta da slika kad sedne kraj vode,pa selfi za ig
Kaze meni nije frka
Al je smesno i ruzno
Pa zašto bi bilo fermanje drugih i dokaz da nismo prezauzeti sobom ako bi počeli da se iščuđavamo, okrećemo i kritikujemo nečije krpe?danas više ništa nije smešno i ružno.
možemo poprimati svakakve oblike i umotavati se u svakakve krpe.
niko nikoga više ne ferma jer je prezauzet sobom.
Ne rade to samo muškarci, ima takvih žena i devojaka. Sve je to isto.
Ja pomislim da vodi računa o očuvanju sredine, pa neće da kupuje markirane tašne ili nosa najlonske kese.Meni jeste jako smesno kad vidim sina od dva metra sav skockan i sa bradurinom i malim cegercicem,a ide na kafu,a ne u radnju
zato što bi onda neko zlurad reko kako smo mogli da obratimo pažnju na sebe i na sebe još jednom pre nego što smo uputili kritiku u pravcu nekog drugog.Pa zašto bi bilo fermanje drugih i dokaz da nismo prezauzeti sobom ako bi počeli da se iščuđavamo, okrećemo i kritikujemo nečije krpe?