mister*NO
Zainteresovan član
- Poruka
- 135
a hteo sam nesto da napisem. ali..ne ide mi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti si neka Amazonka?otkacena slavonka:zasto muskarci uvjek zele da nas od necega zastite? Hoce li taj instinkt ikada izumrijeti?
Da li su zene same zbog toga krive? Zelimo li zbilja muskarca na svojoj strani da se osjecamo sigurnije ili zelimo ravnopravnog partnera? Ili jednostavno zelimo malo ovako malo onako kako nam trenutno pase?
giovaniI:a ti si neka Amazonka?
otkacena slavonka:ma povlacim stalno ali govanca plivaju i dalje...nikako da ih potopim....
otkacena slavonka:ma povlacim stalno ali govanca plivaju i dalje...nikako da ih potopim....
otkacena slavonka:zasto muskarci uvjek zele da nas od necega zastite? Hoce li taj instinkt ikada izumrijeti?
Da li su zene same zbog toga krive? Zelimo li zbilja muskarca na svojoj strani da se osjecamo sigurnije ili zelimo ravnopravnog partnera? Ili jednostavno zelimo malo ovako malo onako kako nam trenutno pase?
neozbiljko:Samo još jedan savet: kad se nađeš u govnima, plivaj zatvorenih usta!
NatasaNatasa:Meni je sasvim u redu kada je muškarac pored mene zaštitnički raspoložen i kada se pored njega osećam sigurno. U čemu je tu problem?
Možda tvoj ego tada ne dolazi do izražaja ... ali, možeš ti i na drugi način da ga pokažeš.
otkacena slavonka:Problem je u tome sto nisi u toku....procitaj sve postove...diskutirali smo o manipulaciji ...