Muskarac kao najbolji roditelj

Neam pojma, ako bude postojala tema za 16 godina, reći ću ti svoje mišljenje :lol:

Isto, samo za 18... Ja smatram da sam i sad najprivrzeniji, kad god sam kuci gledam da ceri posvetim sto vise vremena, ne lemam je naravno, ionako je premala i ne pada mi na pamet da tako vaspitavam decu, kupim joj sta joj treba, ugadjam koliko mogu i sve njoj prvo dam da pojede i popije, sta vise mogu ne znam, jos sam ja svez (iduceg petka puni godinu i po), imam vremena da se poboljsam...

Isto, samo za 18... Ja smatram da sam i sad najprivrzeniji, kad god sam kuci gledam da ceri posvetim sto vise vremena, ne lemam je naravno, ionako je premala i ne pada mi na pamet da tako vaspitavam decu, kupim joj sta joj treba, ugadjam koliko mogu i sve njoj prvo dam da pojede i popije, sta vise mogu ne znam, jos sam ja svez (iduceg petka puni godinu i po), imam vremena da se poboljsam...

Jes vala, sve daj... ali pivo nikako :lol:

Jel istina da je muskarac najbolji roditelj i najprivrzeniji svom detetu oko pedesetpete godine zivota i zasto je to tako?
Naravno misli se ako je covek zdrav kao sto bi i trebalo biti.
Pa možda jer se u tim godinama hormončići malo smire :lol: , pojačava se ta neka crta ozbiljnosti i odgovornosti. A opet su godine kad se čovek oseća dovoljno mladim i sposobnim, u tom nekom smislu može da bude tačno.
Mada je sve to individualno.

To sam osamdeset ili kasnije. Nego bas da je tada muskarac tom detetu cak bolji i od mame, na to se misli.

Ако је дете мушко, онда да, веза расте са годинама, маме су обожаване, али савети и мушки разговори, основна социјална подршка и свакава друга су на оцу.
Не знам баш у мом сл, мени су већ они од 18 досадни, мада нису у питању моја деца. а до 55 баш имам да гурам.

''Најбољи'' у чему?
Мислим, ко је у породици ''добар'', а ко ''бољи'' родитељ, ако је мушкарац ''најбољи'' од свих???? :mrgreen:

И зар се уопште ико такмичи са супружником у томе ко ће бити ''бољи родитељ''? :dash:

И уопште, мушкарац од 55 година може да буде добар деда...;)...а није му баш иделано време да буде млади тата...:roll:
Тај од 55 година сигурно не трчи боље за лоптом од тате који има 35...
Зарму му је потребно 55 година да би научио да боље кува, боље пегла, усисава, боље пере флашице, боље зна математику да би могао да помогне око таблице множења, боље вози дете на тренинг, код лекара или у вртић.... него тата са 35 или мама?:roll:

Мало дете (мушко) увек је мами уз скуте. Ако тако остане велико, онда је негде баг. Моји матори другови, који се никако нису слагали са оцем, па их је чак несрећник и материјално ојадио за живота, а постхумно оставио дугове, куну се у своје очеве као најбоље саведодавце. Веровали или не, а има тих случајева подоста.

''Најбољи'' у чему?
Мислим, ко је у породици ''добар'', а ко ''бољи'' родитељ, ако је мушкарац ''најбољи'' од свих???? :mrgreen:

И зар се уопште ико такмичи са супружником у томе ко ће бити ''бољи родитељ''? :dash:

И уопште, мушкарац од 55 година може да буде добар деда...;)...а није му баш иделано време да буде млади тата...:roll:
Тај од 55 година сигурно не трчи боље за лоптом од тате који има 35...
Зарму му је потребно 55 година да би научио да боље кува, боље пегла, усисава, боље пере флашице, боље зна математику да би могао да помогне око таблице множења, боље вози дете на тренинг, код лекара или у вртић.... него тата са 35 или мама?:roll:

Нееее, Хелен, он тек тада схвати да има дете :zper:

А сад озбиљно: какве везе године имају са тиме да ли си добар родитељ или не?

Неки су добри и са двадесет, неки нису ни са 55.

Back