Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
nisu domaćice potcenjene i ZNAM kako je brinuti se o suprugu, detetu, kućnim ljubimcima u velikoj kući sa dvorištem
s tim što dvorište nije moja briga jer i ovako imam pune ruke posla
al' opet ne bih da tako ostane do kraja života, jednostavno sam takva, hoću i ja da radim nešto što će doneti kintu, em se bolje osećam, em je ekstra kinta u igri, svima dobro
a poslove u kući možemo i da delimo, odavno smo prevazišli ono da muž ode i radi određeno vreme u toku dana i vrati se umoran još žena trči oko njega
a to što je ceo dan trčala oko dece i oko kuće i ručka, ne računa se jer, zaboga, ona ne donosi pare već on
gluposti
Jednom davno sam išao da se psihološki savetujem na temu dal je pametno da se ženim i psihjatar mi je na prvom mestu znači valjda kao najvažniju stvar na temu koliko smo ona i ja kompatibilni rekao: vi (tj. ja) nemate mnogo prijatelja ali su vaša prijateljstva duboka; vaša verenica ima dosta prijatelja ali su ta poznanstva površnija, to je dobra kombinacija.
Drugo, vaša verenica je odrasla u porodici u kojoj je naučila da je otac taj koji donosi novac u kuću.
To je bilo kao neka vrsta upozorenja.
Da li je to baš toliko važno? Da li je sklonost (odn.nesklonost) žene da na mušakrca gleda kao na izvor prihoda glavni faktor za uspešnost veze?
Cuo sam da ljudi konsultuju kojekakve magove, vracare, vidovnjake, proroke i dr., pa cak i advokate, ali ne znam da je neko potrazio savet psihologa po tom pitanju. Takav temeljan i sveobuhvatan pristup je apsolutna novina, izgleda da svet krupnim koracima grabi napred, zenidbe su sve savrsenije...
Cuo sam da ljudi konsultuju kojekakve magove, vracare, vidovnjake, proroke i dr., pa cak i advokate, ali ne znam da je neko potrazio savet psihologa po tom pitanju. Takav temeljan i sveobuhvatan pristup je apsolutna novina, izgleda da svet krupnim koracima grabi napred, zenidbe su sve savrsenije...
Muskarac, izvor prihoda? Naravno 50% prihoda. Drugih 50 % zena. Cak odnos i ne mora da bude 50-50. Vazno je da svako daje svoj doprinos a ne da ocekuje da mu druga strana daje novac za svaku sitnicu. Najgore je kad nemas svoj novac nego kad moras od drugog da trazis.
Nikad ne bih pristao da jedino ja donosim prihod u kucu a da se zena brine samo o kuci i deci. Ako smo u svemu ravnoprvni onda smo ravnopravni i u tome.