Muškarac iz Čikaga tuži 27 žena za 75 miliona dolara nakon što su objavile negativne komentare o njemu u grupi za sastanke na Fejsbuku

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.998
32-godišnji Nikko D’Ambrozio tvrdi da je njegova reputacija narušena nakon što je nekoliko žena koje tvrde da su izlazile s njim objavilo svoja negativna iskustva na privatnoj Fejsbuk grupi pod nazivom „Da li se zabavljamo sa istim tipom“.

Popularna grupa je nastala u Njujorku, ali se od tada proširila na druge velike gradove i uglavnom je koriste žene da podele svoja iskustva sa muškarcima i traže savet o raznim znacima upozorenja. U D’Ambroziovom slučaju, desetine žena pisale su pogrdne komentare, etiketirajući ga da se mnogo "lepi" ili ga optužujući da ih je ignorisao nakon što je dobio ono što je želeo.

Sada, muškarac iz Čikaga tuži nekoliko od ovih žena, kao i moderatore Fejsbuk grupe i delove matične kompanije društvene mreže za 75 miliona dolara.

1705649338846.png

čekaj, ima dalje...

Sve je počelo kada je jedna žena objavila o Niku D'Ambroziju na Fejsbuk grupi, tvrdeći da se zabavljala s njim i opisujući kako se on „veoma brzo prilepio“, razmetao se novcem i „stalno pričao kako ne želim da vidim njegovu lošu stranu, posebno kada je na poslovnom pozivu.” Ovo je izazvalo niz sličnih komentara drugih žena koje su opisale svoja iskustva sa njim.

„Izašla sam s njim nekoliko puta pre nešto više od godinu dana — rekao mi je ono što sam želela da čujem dok nisam spavala sa njim, a onda je počeo da me izbegava… klonila bih se“, napisala je jedna žena.

„Pričalo se o njemu ovde ranije Napisala je neka da joj je poslao gomilu poruka u kojima je prozivao jer nije želela da spava sa njim“, objavio je drugi član grupe.

Image1.jpg

Nikko D’Ambrozio priznaje da je izlazio sa ženom koja je objavila originalnu objavu na Fejsbuk grupi „Da li se zabavljamo sa istim momkom“, idući na brojne „nebitne sastanke“, ističući da nikada nisu bili u ekskluzivnoj vezi za zabavljanje. On sada optužuje ženu da je u grupi širila laži o njemu u pokušaju da mu uništi reputaciju.

Advokati tog čoveka navode da je bio podvrgnut kleveti, doksiranju i narušavanju privatnosti kao rezultat ponašanja optuženih i da on traži odštetu. Prema tužbi, on traži 75 miliona dolara.

„Optužene su emitovali svoje nečuvene, okrutne i zlonamerne laži o tužiocu sa saznanjem da su izjave lažne ili sa bezobzirnim zanemarivanjem da li su istinite ili ne“, navodi se u žalbi D’Ambrozija. „Njihovo nezakonito ponašanje je toliko nečuveno po karakteru i toliko ekstremno da je izvan svih mogućih granica pristojnosti i da se smatra groznim i potpuno nepodnošljivim u civilizovanoj zajednici.

D’Ambrozio takođe tvrdi da su lične fotografije koje su bile podeljene na Fejsbuk grupi i da su bile meta toliko negativnih komentara izazvale kod njega „lično poniženje, mentalnu patnju i patnju, emocionalni stres, stres, anksioznost i izgubljenu zaradu“.

Image1.jpg

Aja pomislio kako i nije loša ideja da se rejtinguju izlasci....
Pa nije losa ideja, kad curke ne bi bile pekmezare i vec poznato osvetoljubive sto ne dobijaju ono sto su izmastale, ali nije ukljuceno u all inclusive..

Klasicna princeza bajka i boga mi i boljka...
Sta mislis zasto se sve vise muskaraca odlucuje za alternativu pufonjskog raskida, tj pocne da se ponasa dosadno ali brizno prema devojci i ona izgubi interes i u povoljnom trenutku se podmetne krivica za nesto sitno , dosadu , kukavicluk i onda raskines bez da ti busi gume, prica ruzne lazi i svasta sto inace rade...

Back