ZiggyStardustGirl
Početnik
- Poruka
- 5
Molim vas, ima li iko bilo kakvo iskustvo ili predstavu kakav je ovo spoj? Muskarac devica sa podznakom u blizancima i Saturnom u prvoj kuci?
Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, prvo moram biti sigurna da taj interesantan momak nije onaj kojeg ja tako dobro poznajem... ako jesteZiggyStardustGirl:pa sve..., jako je interesantan, ali nekako previse zatvoren, imam utisak da je jako zanimljiv samo nosi tezak oklop, nikako da ga se oslobodi....ili ja nisam inspirativna (skorpija/strelac sa Venerom u prvoj!) :shock:
pa znam da nisi imala nista lose u planu... samo sam se iznenadila... kakva slucajnost!ZiggyStardustGirl:sorry, etotako, nisam imala nista lose u planu...svaka podudarnost je definitivno i sigurno slucajna.... :shock:
ufff... on je malo zakasnio sa tim studijama...ZiggyStardustGirl:studira matematiku, a mislim da nije ni imao ozbiljnu vezu do sada![]()
uff... pravilo broj jedan, nemoj nista da mu verujesZiggyStardustGirl:studira matematiku, a mislim da nije ni imao ozbiljnu vezu do sada![]()