muskarac devica/blizanac

kada sam procitala tvoj post... pomislila sam ok, ovo je cudno, ali pomoci cu ti ... pod uslovom da se ne radi o istom momku... ipak sam veci deo zivota provela sa njim i poznajem ga koliko je nekog uopste moguce poznavati...

i onda sam pogledala tvoj prvi post:
"Bila bih vam jako zahvalna ukoliko biste mi predocili neka vasa iskustva sa muskarcem ribom. Znam jos da mu je podznak skorpija i da mu je mesec u blizancima..."

damn girl... to je moja horoskopska kombinacija... ko si ti?

da li ces sada krenuti po mojim drugaricama?
ok, sledeci momak koji ce te zanimati ce biti ili dupla vodolija ili ce biti devica-vaga
:lol:

ZiggyStardustGirl:
pa sve..., jako je interesantan, ali nekako previse zatvoren, imam utisak da je jako zanimljiv samo nosi tezak oklop, nikako da ga se oslobodi....ili ja nisam inspirativna (skorpija/strelac sa Venerom u prvoj!) :shock:
ok, prvo moram biti sigurna da taj interesantan momak nije onaj kojeg ja tako dobro poznajem... ako jeste
nista od moje pomoci :D
sta je po profesiji?

ZiggyStardustGirl:
sorry, etotako, nisam imala nista lose u planu...svaka podudarnost je definitivno i sigurno slucajna.... :shock:
pa znam da nisi imala nista lose u planu... samo sam se iznenadila... kakva slucajnost!

kako ih samo biras :)
ako se ti ne slazes sa ta dva momka (onaj riba/skorpija/blizanac i ovaj novi devica/blizanac) oni bi se medjusobno sjajno slozili :lol:
:oops:

ZiggyStardustGirl:
studira matematiku, a mislim da nije ni imao ozbiljnu vezu do sada :lol:
ufff... on je malo zakasnio sa tim studijama...
:lol:
dobro, ako je student matematike onda nije to taj moj

ako nisi zanimljiva... onda pokusaj da glumis, da se igras... ako ne umes da izmisljas igre onda pravi neke scenarije i podeli uloge... ako ne umes da izmisljas scenario, kopiraj neke iz filmova ili knjiga, pa ces hopefully uskoro skontati kako se to radi

i nemoj nikad nista da ga pitas... sam ce ti reci ako bude hteo, ako budes vrsila pritisak samo ce te lagati

ZiggyStardustGirl:
studira matematiku, a mislim da nije ni imao ozbiljnu vezu do sada :lol:
uff... pravilo broj jedan, nemoj nista da mu verujes :lol:
mozda ne studira matematiku, a mozda je imao i brak iza sebe...

mozda se samo igra... ja sam od onog mog cula takve price, on je takav lazov i glumac...nisam mogla da verujem sta je radio... definitivno najcudniji smisao za humor

mozda sam nesto od njega naucila... :twisted:

Back