Muskarac Blizanac

Kosulja plava

Početnik
Poruka
7
Dragi moji forumasi, zanima me vase osobno iskustvo i misljenje vezano za ovu temu. U vezi sam sa jednim jako neobicnim, atipicnim muskarcem vec tri godine. Imam zivotnog iskustva i godina, brak iza sebe, djecu. Ali ovakvog predstavnika muskog roda jos nisam srela. Sto kaze nas narod "Nit se da vodit nit gonit". Fascinira me i iritira ujedno. Mladji je od mene nekoliko godina.Ne razumijem se bas u horoskop, pa me zanima vase misljenje.

Dragi moji forumasi, zanima me vase osobno iskustvo i misljenje vezano za ovu temu. U vezi sam sa jednim jako neobicnim, atipicnim muskarcem vec tri godine. Imam zivotnog iskustva i godina, brak iza sebe, djecu. Ali ovakvog predstavnika muskog roda jos nisam srela. Sto kaze nas narod "Nit se da vodit nit gonit". Fascinira me i iritira ujedno. Mladji je od mene nekoliko godina.Ne razumijem se bas u horoskop, pa me zanima vase misljenje.
pa dala si odgovor u svom postu. Ne znam zasto bi trazila resenje i vezivala se za horoskop.
Bolje da si otvorila temu na pdf Ljubav i seks i napisala konkretan problem.

Nikad ne znam na cemu sam s njim. Jedno prica, drugo radi, a sta misli.Bog sami zna. Kada sam hladna, on se lozi i obratno.

- - - - - - - - - -

Evo pitanje: Da li ikad otvoreno pokazuju emocije? Na koji nacin? Uvijek imam osjecaj da mi izmice..

- - - - - - - - - -

Mislim konkretno verbalno, otvoreno kroz razgovor.

Blizanac je tip licnosti koji voli da ima prst u svakoj torti. Ako ti sve vreme pravis jednu te istu tortu i nista novo mu ne pokazujes, pobegne. Ako stalno novo pokazujes i imas sta i da pokazes, ne mozes ga se otarasiti.

Potrebno je da vodis dinamican zivot kako bi mogla da zaintrigiras Blizanca, ali nikada da mu pokazujes bilo kakve okove jer za njega mnoge stvari u momentu postaju dosadne, smesne i glupe.

Ovo je aktivan mozak, aktivan intelekt koji traga za nevinim smehom. "Kako uhvatiti Blizanca" je kao da pitas "Kako uhvatiti vazduh". Pa probaj sa rukama, ako uspe, uspelo je. :lol:

Mada, Vazduh i Vatra se bolje slazu jer se radi o dinamici. Blizancu zanimljivo da se nesto desava stalno. Ako nije zanimljivo, nema Blizanca. To je jednostavno tako.

ne cackaj mecku

Back