muskarac blizanac?

• Začetnik teme Začetnik teme MARIKA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
M

MARIKA

Gost
:? Molila bih sve one koji se poznaju astrologiju ili pak one koji imaju iskustva,da mi napisu nesto o muskarcima blizancima.On je rodjen19.06.1980.

Hvala unapred svim raspolozenim osobama. :D

majuska:
nemam mnogo znanja ni veze s astrologijom ili iz iskustva znam da su muskarci blizanci prevrtljivi i lazljivi.Svima bi se uvukli da dobiju ono sto zele,tesko iskazuju svoja osecanja Moj savet...KLONI IH SE!!!
Veruj mi da je u pravu...Sebicni su jako,samo na sebe misle,lazljivi su,prevrtljivi i u stanju su da ti skinu zvezde s neba samo da te pridobiju za sebe...Probaj...mozda je taj tvoj blizanac izuzetak :shock:

Cao....Jedna od meni najbliskijih osoba je blizanac..On je jedno od najdivnijih stvorenja koje sam srela...Uvjek raspolozen za zezanje,smijeh,(zna tacno vrijeme i mjesto necemu...)uvjek da pomogne...da te podrzi..i sto je najbitnije...VJERAN JE!!!!mozda nekad voli da se zeza sa strane-ali vjeruj mi bez posljedica!!!(ako shvatas sta hocu da kazem)Ako nesto zelis,on se nece buniti..samo i oni zele svoju slobodu...ne zaboravi..ako hoce da gleda Tv...ostavi ga!Imaju i oni svojih trenutaka koje zele samo za sebe....Znaci jedina stvar je da zele neku svoju slobodu....Ali opet sve ove stvari zavise i od drugih stvari...ali ja ti samo kazem kakav je jedan muskarac rodjen u znaku Blizanca....U svakom slucaju zelim ti srecu!!!!!!!!

plavi andjele,hvala!
Bar da neko kaze nesto dobro o blizancu.Mada,ja sam rak/devica,on blizanac..Nijesam do sad cula da je to dobra kombinacija! :?
Pomalo se i plasim da pokusam..Moj brat je blizanac pa sam imala prilike da se uvjerim kako je "brizan i vjeran"..ha!BRATE,sorry!

plavi andjele,hvala!
Bar da neko kaze nesto dobro o blizancu.Mada,ja sam rak/devica,on blizanac..Nijesam do sad cula da je to dobra kombinacija! :?
Pomalo se i plasim da pokusam..Moj brat je blizanac pa sam imala prilike da se vidim kako je "brizan i vjeran"..ha!BRATE,sorry!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back