Muškarac (70) s Krka je tražio partnericu: Uzela mu 40.000 €

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Po svemu sudeći, 70-godišnjak je postao žrtva onog trenutka kada se javio na oglas za upoznavanje objavljen u jednom oglasniku. Nesretnik se željan upoznavanja zbližio s prvoosumnjičenom Markuš, a brzo se druženju pridružila i njezina prijateljica Božica Crnogorac.

Jednom im je novac "trebao za izvlačenje iz zatvora, za jamčevinu" pa im je oštećenik dao novac, ali priča tu ne završava. Sljedeći razlog zbog kojeg su opet pokucale na njegova vrata bio je "novac za liječenje", a treći put im je trebao za sprovod.

Navodno, žrtvu su uvjerili da je Maca Markuš preminula pa im treba novac za pogrebne troškove.

No, kada su mu zaprijetili da je "prije smrti prvoosumnjičena rekla da ju je on silovao, pa zbog toga trebaju još novca", oštećenik se uplašio ozbiljnih razmjera lažnih optužbi te je otišao na policiju i sve prijavio, piše Novi list.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/469637/u-bizarnoj-prevari-70-godisnjaku-oteli-40-tisuca-eura-muskarac-se-javio-na-oglas-za-upoznavanje-pa-ostao-novca-zbog-bozice-i-mace
ladno fejkovala da je riknula,jos u ,,testament,, napisala da je silovao:hahaha:

Због чега читам ово.

laka zarada mada mora ipak da se bolje isplanira
umrla pa jos ga posthumno optuzuila da je silovo
sto je mnogo mnogo je
da su se zadrzale na sprovodu,mislim da bi proslo...
cak bi i lazni grob mogli da naprave nije to problem ili jednostavno reci da su je kremirali i pokazu mu urnu...

- - - - - - - - - -

Zalosno.Ja sam uvijek cijenila starije ljude.Tako su me naucili......

e mizaco,pazi se da i tebe neko ne prevari usput:mrgreen:

Back