Muška stipsa

Osoba koja meri drugome u gram u sekund u milimetar.Ne podnosim takve osobe,narocito ne muskarce.Poznavala sam takvu osobu koja je skrtarila preko tudjih ledja,a alavo a alavooooo samo tako kada je sopstveno dupe u pitanju.Obicno to ide jedno s drugim.Fuj

Meni kazu da sam stipsa, ali sta da radim ne volim da investiram novac u nesto sto ne volim da radim. Ne investira mi se vreme i novac da vozim 300km svake nedelje ili da kupujem karte za koncert Ace Lukasa kada mrzim koncerte, a ni Acu Lukasa ne gotivim.

Meni kazu da sam stipsa, ali sta da radim ne volim da investiram novac u nesto sto ne volim da radim. Ne investira mi se vreme i novac da vozim 300km svake nedelje ili da kupujem karte za koncert Ace Lukasa kada mrzim koncerte, a ni Acu Lukasa ne gotivim.

Prosle godine sam zbog frendice bio na Karleusinom koncertu i lepo sam se proveo sto je cudo.:eek:

razlika je velika izmedju primorane stipse i karakterne stipse
neko ko je primoran da stipsari njega ne mogu da kritikujem ili mislim bilo sta lose
ali ove karakterne stipse koje imaju i mogu ali nece, i to mislim u svakom pogledu i sto se materjalnog tice i sto se osobina i osecanja tice (a to ide u paketu, barem moje iskustvo), takve ne podnosim i dovidjenja prijatno i za druzenje i za vezu i za sve

- - - - - - - - - -

Ovo su muskarci koji se kasnije stalno zale kako im zena trosi previse novca na "krpe" ,
i skupu kozmetiku....

Kada zeni neko tako non-stop zvoca, ona postaje nesrecna :aha:

pa ako je stvarno trosila NJEGOVE pare na svoje krpe onda vala ima za sta da joj zvoca :lol:

Bez obzira cije su pare... Oni ce uvek zvocati i negodovati trosenje novca, cak i kada je opravdano.

Sem toga, kad si u braku, zajednicke su investicije, i nema moje-tvoje.

pa sad....ako ti ne radis nista samo on zaradjuje onda su pare njegove pravno gledano, mislim ok romantika vase su do odredje granice, granica je predjena kada ti umesto na pijacu das na haljinu a za veceru imate kokice....ja bih te tad vec ispekla za veceru :lol:
nase je nase ali ako ce neko da izigrava krpelja to niko nece trpeti doveka...osim ako imate takav dil ti sponzorusa on na samrti voli da te gizda zlatom :lol: al to je druga tema

Ma ko prica o tome da se ne radi...
ne bi nikad pristala da nista ne radim..i zbog finansija, i zbog zivota uopste.

Ali nisam takv tip zene da sama trosim svoj novac... Za mene je normalno da se sve stavlja na gomilu,
i da se dogodorimo - e, ovog meseca je za tvoju garderobu i kozmetiku 150e,na primer..
a ne da moram da se ubedjujem s njim, da li je to stvarno potrrebno :roll:

Ti si izgleda jos vise tvrd od mene.:)

Moze biti :D

Slusam tako pricu jednog lika, muva on tako neke devojke, pa cokoladice, pa sokici, pa cigare, i covek potrosio na njih dve oko 2-3 hiljade dinara ukupno, naravno, ni broj nije dobio, niti je bilo cega bilo.
Navukle ga ko mladog majmuna.

Radije bih dao novac za nesto sto i ja volim i tipa sajam knjiga, nego da izagravam dzentlmena i castim curice svaki put kada izadjem.
Sada da racunamo, neko ko aktivno trazi devojku i svake nedelje izlazi, mora i da kupi gorivo, i da se obuce, naruci pice za sebe, eventualno i neku devojku. Bez 1000 din kazi ne isplati se da izadjes, pa mu to izadje minimum 5000 mesecno ko izlazi svake nedelje.
A znamo kakva je ekonomija i kakve su mizerne plate, plus racuni, struja, voda, kirija.

Back