- Poruka
- 11.141
Žene, kakav muškarac je za vas stipsa? Koga biste tako nazvali? Primeri i mišljenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U novčaniku ima zmiče, u srcu komad leda a ruke mu sluze za dzepni bilijar![]()
Ovo su muskarci koji se kasnije stalno zale kako im zena trosi previse novca na "krpe" ,
i skupu kozmetiku....
Kada zeni neko tako non-stop zvoca, ona postaje nesrecna![]()
kad zna koliko ima para i nije neka prilika za ozbiljnu vezu.. zato zene paazite )))
Meni kazu da sam stipsa, ali sta da radim ne volim da investiram novac u nesto sto ne volim da radim. Ne investira mi se vreme i novac da vozim 300km svake nedelje ili da kupujem karte za koncert Ace Lukasa kada mrzim koncerte, a ni Acu Lukasa ne gotivim.
Meni kazu da sam stipsa, ali sta da radim ne volim da investiram novac u nesto sto ne volim da radim. Ne investira mi se vreme i novac da vozim 300km svake nedelje ili da kupujem karte za koncert Ace Lukasa kada mrzim koncerte, a ni Acu Lukasa ne gotivim.
kad zna koliko ima para i nije neka prilika za ozbiljnu vezu.. zato zene paazite )))
Lepo kaze Derer.Naravno..![]()
Ovo su muskarci koji se kasnije stalno zale kako im zena trosi previse novca na "krpe" ,
i skupu kozmetiku....
Kada zeni neko tako non-stop zvoca, ona postaje nesrecna![]()
Lepo kaze Derer.
Ljubav je kad ne znas koliko njegovih para si potrosila.![]()
Bez obzira cije su pare... Oni ce uvek zvocati i negodovati trosenje novca, cak i kada je opravdano.
Sem toga, kad si u braku, zajednicke su investicije, i nema moje-tvoje.
Bez obzira cije su pare... Oni ce uvek zvocati i negodovati trosenje novca, cak i kada je opravdano.
Sem toga, kad si u braku, zajednicke su investicije, i nema moje-tvoje.
Ti si izgleda jos vise tvrd od mene.![]()