FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
.jpg)
- - - - - - - - - -
.jpeg)
- - - - - - - - - -

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previse skupe a kvalitet njaa...to su patike za fitnes ..kakav air maxonda nemoj maxerice, prewishe su skupe da bi se nosile swaki dan, a swake patike ako nosis swaki dan syebatje ti se wrlo brzo, a i tu je problem sa neprijatnim mirisima .. Zato ja imam uwek po 3-4 para koje koristim. Poz.
Jebbo vas air maxsta je tuzno?ako je njemu to ok da nosi u redu sta tebe boli q
...Naravno......Sportska i casual obuca namenjena ulici nije i ne treba da bude identicna onoj koja je deo sportske opreme namenjene treningu, odnosno, bavljenju sportom...Licno mislim da bi bilo lepo videti da nase ulice ne lice na one iz perioda 90.tih, vec da ljudi koji preferiraju sportsko-lezerni stil odevanja pokazu malo inventivnosti i potraze inspiraciju u drugacijim stilovima...Svakako, uz postovanje prava na razlicit stav i dozivljaj estetskog...
![]()
Gresis ,ja imam profesionalne patike koje mogu da se nose bukvalno uz sve ,jedino bas uz pantalone one gospodske ne iduVraca?
Mislim da polako prolazi.
Retro fazon je sada na snizenju, ne verujem da ce nova kolekcija biti u retro fazonu.
Pre verujem da ce opet ici bela varijanta, mozda sa srebrnim upadicama
Meni je skoro isto sve iz ino garderoba ,barem ono sto sam kupioUglavnom uzimam iz inostranstva.
Zavisi od marke do marke. Boss preko nemackih sajtova, gaastru preko holandskih, Tommy Hilfiger preko americkih(to ide preko engleske pa su troskovi malo veci)
Uglavnom, imas gaastra prodavnicu dole u centru, cene su 2 do 3 puta vece nego sto se moze naci na netu.
Kaput sam od Tommyja uzeo za 200 eura, kod nas je kostao 45.000 dinara, isti takav
Nase prodavnice mi sluze smao da probaj broj![]()
Air max su dobre za balet ,mogu da menjaju baletankeMali? Ma kakav ti seljacizam iznosis bre....Airmax jeste sad in, mozda samo neki nemaju para da ih priuste ili pak stila da ih izaberu....![]()
Jao daj molim te, nece nositi airmax na pisti ili na maturu, ali u skolu moze....![]()
![]()