Muska i zenska ljubav

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Da li je razlicita ljubav muskarca i zene...?

Da ne rasteramo ljude, sta god podrazumevali pod ljubavlju....
Cak i kad mislite na zaljubljenost, strast, sladostrasce, ja vam tu ne mogu ovog trenutka pribliziti razliku izmedju tih stvari...

Znaci sta god podrazumevali i kako god delili samu ljubav, postoji li razlika izmedju karakteristika muskarca koji voli i zene koja voli....?

Mene, iskreno, cudi sta sve istrpi decko pored mene. Pa mi bude krivo. Ja bih istrpela 100 puta manje i o5 rekla dovidjenja. Doduse, znam da se iskupim :) @A da, @ tema, msm da muskarci, generalno, vole (kad vole) vise nego mi. Sad tu ne pricam o obavezi, deci, i slicno, al mislim da kad vole, onako ljubavi radi, vole vise i jace

Poslednja izmena:
Eh, moj Balkan me utucao i pored sinjije ociju oslepeo...:dash: Nista, cekam da mi date mere i dimenzije ljubavi disagregiranu prema polu i uzrasnim grupama. :super: a, ne bi bilo lose i da bacite jednu disagregaciju po rodu, jer eto - mozda su u pitanju neke fine nijanse (posebno kad je rec o transrodnim osobama)
:hahaha:

Povod je citat iz knjige mirjam iz 1924 valjda...gde kaze zenska ljubav iscili kao sneg u prolece da ustupi mesto novom obecanju...Iako je do tada kao lavina mocno izgledala svima , pa i zeni koja voli.
Kaze, zena koja se plasi gladi ne moze bezrezervno voleti.
Muskarac koji voli bez gordosti (misli se casti) gubi pola srca....

-------------------------------------------------------------------
Moze li se ljudima bez srca opisati ljubav?
Moze li ikako da pozrtvovanje uz ljubav ne izgleda smesno ostrascenima?
Ima li potrebe za kontaktom tih razlicitih grupa?

zene su jako povrshna bitja i kod njih je ljubav vishe pragmatichna
mushkarci su vece budale i pravi emotivci

Nije tačno, žene su samo mnogo osetljivije i pogađaju ih stvari koje možda vas ne bi, a vi to ne razumete i onda vam nije jasno zašto vas je ostavila. Ljubav je uslovna što se tiče obe strane, isto tako i vi ostavljate ako vas pogodi gde ne treba, samo nam možda tačke nisu iste.

tachno
pogadja ih
novchanik,bolja prilika,dosada,yebachina sa strane itd. itd.
pametne cure

Žao mi je ako si bio sa takvim devojkama. Sve zavisi u kakvom se društvu krećeš. U mom svetu to nije tako. Nemoj da si takav pesimista, postoje dobre devojke :)
Ja sam mislila na to da nas pogađaju neke vaše reči, postupci, nepažnja i da vi često niste svesni da nas time povređujete.

Da li je razlicita ljubav muskarca i zene...?

Da ne rasteramo ljude, sta god podrazumevali pod ljubavlju....
Cak i kad mislite na zaljubljenost, strast, sladostrasce, ja vam tu ne mogu ovog trenutka pribliziti razliku izmedju tih stvari...

Znaci sta god podrazumevali i kako god delili samu ljubav, postoji li razlika izmedju karakteristika muskarca koji voli i zene koja voli....?

ne znam, ne volEm d'odvajam takve stvari na osnovu pola
sve zavisi ko je kakva osoba, koliko moze da oseti itd. itd.
tako da nije tu pol tol'ko bitan

Poslednja izmena:

Back