Muška filozofija....

ŠTA MUŠKARCI,ZAPRAVO,ŽELE ?

Kada sam imao 14.godina,mnogo sam želeo da imam devojku.
Maštao sam o plavuši sa velikim grudima,starijoj od mene.
Nadao sam se da ću je jednoga dana naći...

Sa 16.godina sam imao devojku,ali me ona i nije baš volela.
Zaključio sam da mi treba neka druga,sa puno žara,strastvena devojka..

Na fakultetu,u 20-im,zabavljao sam se sa strastvenom devojkom.
Ali,ona je bila previše emotivna,za racionalnog-mene.
Bila je spektakularna,bila je kraljica drame..oduševljavala se,plakala,pretila samoubistvom.
Tada sam zaključio da mi je potrebna devojka sa stabilnom ličnošću..

Sa 27.godina sam našao veoma stabilnu devojku,ali ona je bila dosadna.
Bila je potpuno predvidljiva i nikada se ni oko čega nije uzbudjivala.
Život je postao tako dosadan,pa sam zaključio kako mi,ipak,treba uzbudljivija devojka..

Sa 32.godine sam našao uzbudljivu devojku,ali nisam uspevao da održim korak sa njom.
Jurila je neprekidno od jedne do druge stvari,bila je neumorna,nigde se nije duže zadržavala,
bila je nepresušne energije.
Činila je lude,iznenadne stvari i činila je mene koliko srećnim,toliko i ožalošćenim.
Zapravo,upočetku je bila zaista zabavna i vrlo inspirativna,
ali sam na kraju,ipak,zaključio da ona,jednostavno,ne sledi moj pravac u životu.
Tako sam odlučio da nadjem devojku koja zna šta hoće..

Kada sam napunio 4o.godina našao sam pametnu devojku koja je čvrsto stajala
na zemlji,a uz to bila je neverovatno ambiciozna.
To je bila Ona koju sam tražio,njome sam se oženio.
Ali,pokazalo se da je ona bila previše ambiciozna za moj ukus i naterala me je da se razvedem
od nje,nakon čega je bezosećajno pokupila skoro sve što smo zajedno stekli..

Danas,u svojim 50-im,mislim da sam,osim što sam stariji,svakako i daleko mudriji.
Moj sadašnji izbor je mladja plavuša sa velikim grudima...definitivno!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pred vama se nalazi autentično rašomonsko pitanje: "Šta muškarci,zapravo,žele"?

Dakle,momci i devojke...imate reč.

---------------------------------------

crossoverprint;bt115130:
Ocigledno da brkas ono o cemu covek prica sa svojim shvatanjem. Obicno je u tom gremu zec.:)I da, sa korenjem problem imaju samo drvosece i trapavi ljudi, ostali se ne zale.

Pravo da se osećaš pozvanim da komentarišeš nečije reči koje tebi nisu upućene,spada u domen kulture..tj. nekulture.
Ako je to samo posledica tvojih neraščišćenih,odnossno potisnutih frustracija,možda je za razumevanje..ali ne i za opravdanje ovakvog komentara.

Ovo jeste mesto za mastanje i ako sam Vas povredio nekim komentarom duboko se izvinjavam, ali zbog zena koje nisu stigle do Vaseg nivoa i jos imaju mogucnost izbora vrlo mi je mrsko da citam kako su zene Vaseg poimanja ljubavi, osecajne i vole muskarce koji, pri tome "ne znaju sta hoce" i "ne mogu da ispune vasa ocekivanja u ljubavi, a narocito sexu" ispravite me ako sam pogresno razumeo. To nije do njih , draga gospodjo , nego do Vaseg poimanja ljubavi. A dokaz dajete sami, tvrdeci da, ako se nekome ne svidja Vas omalovazavajuci tekst on je frustriran ispravite me ako sam zaboravio ono o postenju.:)
Lako bih Vam dokazao da, dok Vi ne sretnete novu ljubav povredjujete armiju tih nerazumnih muskaraca koji ne zele ono sto im nudite, trule visnje u dzaku na kome pise urme, a za to trazite mesec, zvezde, srce na dlanu i dusu, uz postovanje i to u neogranicenim kolicinama. Posto je mesto za mastanje, a i za komentare, ne uzimajte mi ovo za zlo, jer Vas ne poznajem i nemam nista protiv Vas.:)

Poslednja izmena:
crossoverprint;bt115154:
Ovo jeste mesto za mastanje i ako sam Vas povredio nekim komentarom duboko se izvinjavam, ali zbog zena koje nisu stigle do Vaseg nivoa i jos imaju mogucnost izbora vrlo mi je mrsko da citam kako su zene Vaseg poimanja ljubavi, osecajne i vole muskarce koji, pri tome "ne znaju sta hoce" i "ne mogu da ispune vasa ocekivanja u ljubavi, a narocito sexu" ispravite me ako sam pogresno razumeo. To nije do njih , draga gospodjo , nego do Vaseg poimanja ljubavi. A dokaz dajete sami, tvrdeci da, ako se nekome ne svidja Vas omalovazavajuci tekst on je frustriran ispravite me ako sam zaboravio ono o postenju.:)
Lako bih Vam dokazao da, dok Vi ne sretnete novu ljubav povredjujete armiju tih nerazumnih muskaraca koji ne zele ono sto im nudite, trule visnje u dzaku na kome pise urme, a za to trazite mesec, zvezde, srce na dlanu i dusu, uz postovanje i to u neogranicenim kolicinama. Posto je mesto za mastanje, a i za komentare, ne uzimajte mi ovo za zlo, jer Vas ne poznajem i nemam nista protiv Vas.:)

:eek:

Gospodine Crossoverprint...zaista mi vas je žao.
Postovi u vašem blogu su pružali jasnu sliku da niste baš OK..(da ne upotrebim grublji izraz).
Ovaj komentar govori da vam je status sve više ugrožen.
Preduzmite nešto,dok ste još to u stanju..

Ovo je moje zadnje obraćanje vama..
Ne želim da više posećujete moj blog.
Žao mi je što ste me primorali da napišem ovakav komentar.

Ps.Želim vam svu milost Božiju...iskreno,svim srcem!

Poslednja izmena:

Back