Music & Clothing

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja slusam pank i mislim da su moja odeca, frizura, bedzevi, cokule/patike, prisivaci ... deo mene! Ne varim one price "slusam ja pank ali se oblacim kao i svi drugi" ... Stvar je u tome kako nosis a ne sta nosis...
I da, mislim da je odeca u uskoj vezi sa muzikom!
Koje imas prisivace? Bas me zanima :)
Ja obicno nosim moju Vijetnamku sa prisivacima (i po njima me vec i prepoznaju), farmerke ili vojne crne pantalone i na nogama patike ili martine, mada vec duzi vremenski period - najke. . . Izes ga, udobne, lako se obuvaju. . .

a nisam skontao da ovde pisemo sta nosimo.........pa aj ovako, zimi vijetnamka,stare farmerke,i starke,a za kisno vreme imam i jedne cipele....cim otopli onda ide kozna jakna(nazalost nemam onu sa nitnama,vec neku dedinu sofersku,mada skupljam pare), ili texas jakna, crna majca(***. ne volim ove fensi majce,a normalnih majci nema mnogo),nosim i majce u drugim bojama,ali samo ako ne pise nista na njima, na nogama starke....farmerke nikad ne skidam, imam neke stare leviske zasivane nekih 500 puta....i to je to....ako je bas jako toplo onda uzmem kosulju umesto jakne,a ako je bas jako jako toplo onda samo farmerke i starke i sanglesis yeah 8)

Koje imas prisivace? Bas me zanima :)
Ja obicno nosim moju Vijetnamku sa prisivacima (i po njima me vec i prepoznaju), farmerke ili vojne crne pantalone i na nogama patike ili martine, mada vec duzi vremenski period - najke. . . Izes ga, udobne, lako se obuvaju. . .

Evo po hronoloskom redu, kako su prisivani (mada nisam siguran da je bas taj red) :D

The Exploited, britanska zastava, Sham 69, jedno malecno zaokruzeno A, Addicts, anti sXe...odnosno ovaj sXe znak u krugu precrtan, the buzzcocks i to je to...mojih 7 prisivaca 8)

najcesce nosim crnu bodi maju, uske crne i teksas farke, motorku i martinke, mada nekad i profuram fristajl sire lone i to al onda volim da ih uvlacim u cokule... furam i starke leti al sad trazim one tresh nike 80te...

pre je variralo...nije danije.ali sada ikljucivo
spid-fajerka,crna neke pantalonke,ili maskirne.i OBAVEZNO moje martinke sa pozerskim pertlama;)
i ponekad traka preko ruke sa zelenim slovom H i crveno-belo prugastom zastavom;)

e jesam pozercina.
i + prisivac sa nekim brojevima;);)

Evo po hronoloskom redu, kako su prisivani (mada nisam siguran da je bas taj red) :D

The Exploited, britanska zastava, Sham 69, jedno malecno zaokruzeno A, Addicts, anti sXe...odnosno ovaj sXe znak u krugu precrtan, the buzzcocks i to je to...mojih 7 prisivaca 8)
Exploited, je li ti to suvenir sa koncerta? Inace imam ga i ja :lol: On mi prvi, ondak UK Subs na reveru u krugu i na rukavu King Diamond (ne moz' bez njega nista). . .
@ diff
Diffe, diffe. . . Razocarao si me zivis u NS i ne kazes kombatica, crnjo crni. . .

Exploited, je li ti to suvenir sa koncerta? Inace imam ga i ja :lol: On mi prvi, ondak UK Subs na reveru u krugu i na rukavu King Diamond (ne moz' bez njega nista). .

Ma kakvi...to sam kupio u Budimpesti :)
Inace, Exploited sam zamrzeo posle koncerta...ne zbog nereda nego zato sto su se istrosili...a i obecali su da ce da dodju ponovo i da sviraju za dz! :rolleyes:
NE VERUJ ENGLEZIMA! ;-)

Da li neko od vas misli da je bitno oblaciti se u zavisnosti od toga kakvu muziku slusamo?
Mislim da bi sve trebalo biti stvar licnog ukusa. Ne volim npr. da vidim dobre ribe kojima bi bolje stajao neki minic ili nesto slicno kako unakaze sebe nekim odvratnim crnim pantalonama, majicama koje im uopste ne stoje dobro ali imaju sliku njihovog omiljenog benda ili pevaca.
Mada, ne treba im zameriti jer one (oni) pokusavaju da svoje oblacenje dovedu u direktnu vezu sa muzikom koju slusaju i u tome ne postoji nista lose, ali u svemu treba biti umeren.

Naravno da nije bitno.
Mislim da bi najbolje bilo da se nadje granica normalna neka ;)
npr. Obučeš minić ili nešto slično, a gore uklopiš neku kratku majicu sa slikom Majkla :mrgreen:, onako čisto da malčice da ti garderoba bude u "vezi" sa muzikom koju slušaš...to je ok.
Mada, ja lično volim da obučem one XXXXXL majice sa ogromnom slikom Majkla :mrgreen:, da se pokrijem cela kako bi Majkl došao u prvi plan, da ljudi gledaju ko je faca :cool: ...ali mi drugi zameraju :cry: kao previše sam se zatvorila, bla bla...

Ja obicno oblacim jednobojne majice(bele, crne najcesce), texas pantalone(ne znam ni jedno mesto gde imaju druge... *******, zivim na selu), kosulje, texas jakne(takodje ne znam gde da kupim druge),majice sa bendovima, marijuanom, cheom itd. , starke(skroz se raspale, sad ce na djubre), razne marame okacim o kais, imam neke prisivace i kapu Gn'R-a(retko)

Najvise volim da nosim EKV majicu,farmerke,i obavezno poneki bedz na njima,ili na torbi...

Mada ,govore mi da treba da prerastem nosenje majica sa imenima bendova,i da pocnem da nosim neke ''fancy'' ,roze i zenstvene stvari...:roll: Kao,kako nisam vec prevazisla tu fazu...

Pokusala sam da nosim roze,i svetle boje,ali nekako ih bas ne volim.

Jutros sam obukla moju roze jaknicu sa krznom, roze farmerkice sa sljokicama i moje roze starke sa stiklicom. Mama mi je rekla: "Liiizo, bas si shik." Bilo mi je drago zato sto je pohvalila moju originalnu odevnu kombinaciju. 8)

Back