Mushki PMS

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa to rade i žene...ne bacaju činku...i ne češčjaju se maramicom......nego nakostreše frizizooru uvis.......da se ne vidi ćelavi globoos......al dobro, pa ša će ljoodi...možda ćemo i mi tako........ima ljoodi koje kad stignu godine blam da nose naočare.....kao, užas..e, a primetio sam to i kod mlađih....kao el znaš da moram da nosim naočare...pa šo ne nosiš...tako sam par poota ufatio ljoode da skidaju naočare kad im ideš u soosret...čoodna neka sramota....

Ta pojava nije samo kod muskaraca vec i kod mnogih zena..da ne prihvataju svoje godine i zive u skladu s njima..pa se tako..ponasaju kao da su u pubertetu..meni je smesno na primer kada muskarci u takozvanoj krizi srednjih godina bacaju onu palacinku od kose preko glave ..kao nisu ocelavili..

Kao da se to ne primećuje!:roll:

ima ljoodi koje kad stignu godine blam da nose naočare.....kao, užas..e, a primetio sam to i kod mlađih....kao el znaš da moram da nosim naočare...pa šo ne nosiš...tako sam par poota ufatio ljoode da skidaju naočare kad im ideš u soosret...čoodna neka sramota....
e, pa ja sam ta...
ali mene nije blam...cak mi neki modeli bas stoje mocno...
nego...nemam naviku...prve naocare sam izgubila cim sam ih kupila...
a nemam ni fine naocare...nego neke jadne koje svaki cas moram da nosim u optiku da ih dovedu u red...bas sam se zeznula kad sam ih kupila...
a nije mi ni dioptrija velika...
jedva cekam da pocnem konacno da zaradjujem i da kupim neke koje mi se pravo svidjaju...pa makar bile najskuplje u radnji... :D

e, pa ja sam ta...
ali mene nije blam...cak mi neki modeli bas stoje mocno...
nego...nemam naviku...prve naocare sam izgubila cim sam ih kupila...
a nemam ni fine naocare...nego neke jadne koje svaki cas moram da nosim u optiku da ih dovedu u red...bas sam se zeznula kad sam ih kupila...
a nije mi ni dioptrija velika...
jedva cekam da pocnem konacno da zaradjujem i da kupim neke koje mi se pravo svidjaju...pa makar bile najskuplje u radnji... :D

:mrgreen:;):lol:

Ta pojava nije samo kod muskaraca vec i kod mnogih zena..da ne prihvataju svoje godine i zive u skladu s njima..pa se tako..ponasaju kao da su u pubertetu..meni je smesno na primer kada muskarci u takozvanoj krizi srednjih godina bacaju onu palacinku od kose preko glave ..kao nisu ocelavili..

E,a kad zena stavi kilo kreona i karmina ,pa kao neku frizuru namesti ...a shta je drugo sve mogla da uradi da bi izgledala bolje...

E,a kad zena stavi kilo kreona i karmina ,pa kao neku frizuru namesti ...a shta je drugo sve mogla da uradi da bi izgledala bolje...

Ajd sada brani ih..:mrgreen:Lep sam rekla da ta pojava nije samo kod muskaraca vec i kod zena.Da ne mogu da prihvate svoje godine i da zive i ponasaju se u skladu sa njima..

OOOOOOOO..pa ko je to nama dosho?:DDDDDDDDD

bolje te nasho bro... cad ovako...ybt...sorry ufatilo me ono deminutiviziranje sa zk.... :)

najzanimljivije je citajuci postove sa ove teme da o toj "pms" pojavi pisu forumashice pa najvise do 30 god. sad to moze da govori dve stvari...il' lupetaju ko maksim po diviziji...ili imaju iskustva sa tom pojavom... e sad ako imaju iskustva ondaK ja to nisam reko.... i tako ja odo na kafu a one nek se posipaju katranom...:lol:

perje cemo da lepimo nocasKe.

zanimljivo da jutros u 5.56 dok ispijam ovaj koktel sa kishobranima i sharenim slamkama nijedna od dama tri dana nije zucnula ni a posle marlonovog posta...

i to dovoljno govori so chim se ovde ima posla :)

Back