MUP: Krivične prijave protiv dvojice momaka za seču drveta

Gnusni cin secenja drveta usred Kosutnjaka,zaista je bez presedana po svojoj drskosti i monstruoznosti. Ja bih tu dvojicu mladica kaznio na takav nacin,da se KASTRIRAJU.
Samo tako drakonskim kaznama,moze se postici neki uspeh kod tih primitivaca,Poznata je cinjenica,da probisveti kao ta dvojica mladica,pred Novu Godinu seku jelke na
padinama Avale i prodaju ih po beogradskim pijacama.!!! Tome se mora stati na put.Taj put,po meni je jedino KASTRACIJA. Odseci im jaja,pa ih pustiti na slobodu.Ne treba
ih hraniti u zatvoru.Samo ih udariti po jajima...tu ljudsku bagru.!:evil:

...

MUP: Krivične prijave protiv dvojice momaka za seču drveta
https://www.krstarica.com/vesti/hronika/mup-krivicne-prijave-protiv-dvojice-momaka-za-secu-drveta/

Zasluzili su momci kaznu, svojski su se potrudili...:rtfm:

Kazna nek im bude drustveno korisan rad - ciscenje i sadnja 1000 sadnica drveca na Kosutnjaku !

....

Gnusni cin secenja drveta usred Kosutnjaka,zaista je bez presedana po svojoj drskosti i monstruoznosti. Ja bih tu dvojicu mladica kaznio na takav nacin,da se KASTRIRAJU.
Samo tako drakonskim kaznama,moze se postici neki uspeh kod tih primitivaca,Poznata je cinjenica,da probisveti kao ta dvojica mladica,pred Novu Godinu seku jelke na
padinama Avale i prodaju ih po beogradskim pijacama.!!! Tome se mora stati na put.Taj put,po meni je jedino KASTRACIJA. Odseci im jaja,pa ih pustiti na slobodu.Ne treba

prvi predlog je dobar, drugi preoštar, presurov

Treba ih kastrirati. U pravu je Gledston.

Ovaj događaj zaista zaslužuje toliku pažnju u medijima pošto drugih problema u ovoj zemlji nema. Ajmo spin majstori!

Hm, trošak jednog drveta jeste beznačajan za Košutnjak u odnosu na milijarde koje su pokradene. Ali slučaj sečenja drveta iz obesti je slikovit primer koliko smo skrenuli kao društvo. Ne znaš šta ćeš od sebe pa se iživljavaš na drvetu. Sutra će silovati psa.

Poslednja izmena:
Ako ste dobro pogledali snimak,ono drvo je bilo suvo i onako bi trbalo da se isece,a zasadi drugo Ali nije bio sumar da izcekica i da dozvolu za secubez sale nije trebalo to da rade,trebali su spremiti drva i doterati,ako je samo zbog rostilja,pa ima sada onih dzacica uglja za to i uopste nije skupo.Dodjavola da su svi koji su bili posekli po jedno drvo,pa sta bi od Kosutnjaka i te lepe prirode u gradu ostalo..

Da se kladimo da zadovoljavas bar jedan kriterijum da se i tebi seku jaja...
Ova zemlja je prepuna radikala...

- - - - - - - - - -

Treba ih kastrirati. U pravu je Gledston.

Hm, trošak jednog drveta jeste beznačajan za Košutnjak u odnosu na milijarde koje su pokradene. Ali slučaj sečenja drveta iz obesti je slikovit primer koliko smo skrenuli kao društvo. Ne znaš šta ćeš od sebe pa se iživljavaš na drvetu. Sutra će silovati psa.

Skrenuli ste vi pojedinacno i to jako...

- - - - - - - - - -

prvi predlog je dobar, drugi preoštar, presurov

Pa trebalo bi otprilike u ovo vreme da se jave prve naznake presurovosti u narodu...
Tako kazu psiho analize, a moze da se desi mozda 6 meseci kasnjenja , ono sezona leto zima...najvise do godinu dana kasnjenja.
U prvo vreme ce kukavicluk tih najsurovijih da sprecava vidljivo ispoljenje, ali nije da ga nece biti.

Ovaj događaj zaista zaslužuje toliku pažnju u medijima pošto drugih problema u ovoj zemlji nema. Ajmo spin majstori!

Hajde da zanemarimo sve prekršaje, jer je stanje u zemlji loše? Šta d astajemo na crveno svetlo, zašto da ne vozimo po 150 km/h kroz grad, možda da bacamo smeće na ulicu umesto u kontejner? Bilo bi dobro da krenemo u pljačku po prodavnicama, i to nije neki prekršaj ako su manje cifre u pitanju?

Back