МУП ИСТРАЖУЈЕ ПРЕТЊЕ

ВИДОВДАН

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
327
MUP istražuje pretnje
Izvor: Tanjug

Beograd -- Policija preduzima sve potrebne mere kako bi se najavljeni koncerti sarajevskog pevača Dina Merlina u Beogradu bezbedno održali, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

16783130004ec7b3765324f149114914_368x283.jpg

Policija, kako je navedeno, prikuplja sve informacije i operativne podatke i u skladu sa ovlašćenjima preduzima sve kako bi se koncerti Merlina, ali i svi drugi u Srbiji održali bezbedno.

Srpski narodni pokret "Naši" je u tražio otkazivanje koncerta ovog sarajevskog pevača zbog, kako najavljuju u saopštenju, mogućih nereda i najavio manifestacije protiv koncerta.

Ta desničarska organizacija je saopštenjem apelovala na stanovnike novobeogradskih blokova da ne parkiraju svoje automobile u blizini "Arene", gde će koncerti biti održani, zbog opasnosti, kako tvrde, da budu oštećeni.

U saopštenju je najavljeno da će ispred "Arene" biti održan protest na kome će, kako tvrde, "zapaliti zastavu islamskih paravojnih formacija".

Merlin će u Beogradu održati tri koncerta - 25, 26. i 27. novembra.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=19&nav_category=16&nav_id=559004

Poslednja izmena:
Dobro su se setili!

Svima je jasno da je to događaj visokog rizika, da su kupljene karte ogromnim brojem dospele u ruke članova Naši i da neće biti problematično samo ispred Arene, već još opasnije unutra.

Nisu mi jasni ovi ljudi koji stvarno idu na te koncerte ili još gore što su dozvolili deci da idu tamo. Da li su svesni šta se sve unutra može događati? Ne mora da bude nekih suzavaca, dimnih bombi i sl..dovoljno je da nastane haos, panika i stampedo i da u toj gužvi pola bude izgaženo.

Posebna priča su oni koji su ga doveli i forsiraju njegove koncerte. Tu pre svega mislim na Tadića. Ako se išta bude desilo i bilo ko bude povređen, najveću odgovornost bi trebalo da snosi prvenstveno Tadić .

Dobro su se setili!

Svima je jasno da je to događaj visokog rizika, da su kupljene karte ogromnim brojem dospele u ruke članova Naši i da neće biti problematično samo ispred Arene, već još opasnije unutra.

Nisu mi jasni ovi ljudi koji stvarno idu na te koncerte ili još gore što su dozvolili deci da idu tamo. Da li su svesni šta se sve unutra može događati? Ne mora da bude nekih suzavaca, dimnih bombi i sl..dovoljno je da nastane haos, panika i stampedo i da u toj gužvi pola bude izgaženo.

Posebna priča su oni koji su ga doveli i forsiraju njegove koncerte. Tu pre svega mislim na Tadića. Ako se išta bude desilo i bilo ko bude povređen, najveću odgovornost bi trebalo da snosi prvenstveno Tadić .

:hahaha1:

Back